‘Bir Aile Hikayesi’ Final Yapıyor!

Şakir dede bence sezon sonuna kadar yaşayacaktı (o yüzden FOX sezon tanıtımındaydı) sırf finali erkene çektikleri için öldü bence. Kesinlikle katılıyorum final olacağını izleyiciye 3-4 gün kala duyurmak çok yanlış bir hareket....
Orijinalinde de ilk sezonda ölmüştü ama dizi şu an 4. sezonda yani o olmadan da yeni hikayeler olabilirdi. Asıl aceleye gelen olay Cem'in ölümü olacak maalesef.

Neyse ben bedduamı ettim şimdi olmasa da daha sonra (Kanal D ve Star gibi) karşılığını bulacak ve bu diziye bile muhtaç kalacak o günleri merakla bekliyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Acelesi neymiş acaba kanalın Medyapım'ın yerinde olsam kanalla olan tüm bağımı koparırım :A

Songül'e yazık oldu tam dizisi tuttu derekn :(

• Beğendim
Reactions: Aserat and alperuz
Ay yine önüme geldi haber... Kuzgun'un içine edip postaladılar, Güneş Ailemi de yolluyolar... Allah'ım ne büyük acılar bunlar Ya Rabbim...

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: xemrexxx and Aserat
20'yi bile göremedi ya, ne diyeyim ki ben. FOX gözümden düştü. Yorumsuzum şu an. :(

• Üzücü
Reactions: Aserat
İlerisi için malzeme oldukça fazlaydı aslında, yeni zaman dilimi falan gelecekti. Ama kabul etmek gerekir ki 2 saatlik bir dizi için de yavan bir konusu vardı. En azından izleyicisi için final haberini biraz daha önce duyurmaları ve fragmanda da Cem’in ölümüne bodoslama dalmamaları lazımdı. Hiçbir gizem kalmadı şimdi önceden bilmeyenler için.

İlerisi için malzeme oldukça fazlaydı aslında, yeni zaman dilimi falan gelecekti. Ama kabul etmek gerekir ki 2 saatlik bir dizi için de yavan bir konusu vardı. En azından izleyicisi için final haberini biraz daha önce duyurmaları ve fragmanda da Cem’in ölümüne bodoslama dalmamaları lazımdı. Hiçbir gizem kalmadı şimdi önceden bilmeyenler için.
Ben tutardım 20 Bölüm yeni sezon
Olmazsa Saat 16.30 a atardım