‘Bir Aile Hikayesi’ Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,055
Puanı
1,061
bir-aile-hikayesi.jpg

FOX'un sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nden sürpriz karar!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak ve Alper Saldıran'ın paylaştığı yapım, 20. bölümüyle final yapacağına dair söylentilerin ardından, bu hafta yayınlanacak olan 18. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı.

Bir Aile Hikayesi, final bölümüyle Cumartesi 20.00’de FOX’ta!

Allah belanı versin FOX. Adolftay bile daha insaflı çıkmıştı 20’de final yapar diyerek. Tamam reytingleri geçen sezondaki gibi değildi ama böyle güzel ve naif bir diziye biraz daha sahip çıkılmalıydı. Hem finale hem de Cem’in ölümünü görmeye hiç hazır değiliz üstelik. Umarım uğruna bu dizinin yerine koyacakları Her Yerde Sen ve sırf başlayacak olması yüzünden bu kadar erken bitmesine sebep olan Ferhat ile Şirin elde patlar da yangından mal kaçırır gibi bitirdiğin bu diziye bile muhtaç kalırsın.

Yok artık, böyle pat bitmesi hiç hoş değil. Bir dönem Kanal D’nin yaptığını şimdi FOX yapıyor. Halktan cevabını alır, girişmemeli böyle havalara... Çok üzüldüm yani, ne diyebilirim. Tüm ekibin yolu açık olsun, ekranların samimi ve sakin işlerinden biri olarak kayda geçti.

Bu hafta hem ‘Kuzgun’ hem de ‘Bir Aile Hikayesi’ dizilerim bitiyor. :(

Yazık oldu gerçekten. Geçen sezondan kalan, izlediğim tek diziydi. Böyle tatlı, sıcak, entrikasız dizilere hasret kaldığımız dönemde ilaç gibi gelmişti. Orjinalini de severek izleyen biri olarak gayet iyi uyarlanmış olduğunu söyleyebilirim. Evet bu sezon sakindi, hatta heyecansizdi ama dizinin doğası buydu. Vaadettiigi buydu. Tabi ki reytingleri tutunamayacığını gösteriyordu ama biraz daha şans verilmeliydi. Güzel bi final ile bitmeyi hakeden bir diziydi. Fox resmen hızlı harcadı.

• Beğendim
Reactions: Gizmen and Aserat

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, 20. bölümüyle final yapacağına dair söylentiler ortaya çıkan yapım, sürpriz bir kararla bu hafta yayınlanacak olan 18. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Şakir'in ölümü dışında ikinci sezonda paraşütsüz düştü. Çakılması kaçınılmaz oldu :(

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, 20. bölümüyle final yapacağına dair söylentiler ortaya çıkan yapım, sürpriz bir kararla bu hafta yayınlanacak olan 18. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Saçma bir karar oldu. Bari 20.bölümde bitseydi.

• Beğendim
Reactions: offensive
Şu an çok üzgünüm. Bu sezon diğer dizilere göre biraz iddiasız kalmıştı. Gerek Nil, gerek Ufuk karakterleri çok iyi işlenememişti. Berk’in hikayesi biraz geri planda kalmış gibiydi. Beste ve Erdem’in hikayesi ise geçen sezonki halinden biraz uzaktı. Bu dizi hafta içi dizisi olmalıydı, insanlar hafta sonu biraz daha eğlenceli şeyler izlemek istiyor. Kesinlikle bu kadar erken bir finali hak etmiyordu. Her Yerde Sen her romantik komedi gibi bir yerden sonra senaryo sıkıntısına düşüp bitecek. Sırf reytingi bizden fazla diye ona şans verdiler. Onun yerinde uzun süre yetecek senaryolu dizimizi bitiriyorlar. Cem’i, Reyhan’ı ve özellikle Beste ve Erdem’i çok özleyeceğim. Hepsinin yolları açık olsun. Çok güzel bir ekibe ve çok iyi bir hikayeye çok erkenden veda ediyoruz. Bu seneki favori kanalım Fox’u aldığı bu karardan dolayı esefle kınıyorum. Allah, Yasak Elma’nın ayağına taş değdirmesin inşallah tütütütü mazallah kanalımız şutlamaya hazır...

Şu an çok üzgünüm. Bu sezon diğer dizilere göre biraz iddiasız kalmıştı. Gerek Nil, gerek Ufuk karakterleri çok iyi işlenememişti. Berk’in hikayesi biraz geri planda kalmış gibiydi. Beste ve Erdem’in hikayesi ise geçen sezonki halinden biraz uzaktı. Bu dizi hafta içi dizisi olmalıydı, insanlar hafta sonu biraz daha eğlenceli şeyler izlemek istiyor. Kesinlikle bu kadar erken bir finali hak etmiyordu. Her Yerde Sen her romantik komedi bi yerden sonra senaryo sıkıntısına düşüp bitecek. Sırf reytingi bizden fazla diye ona şans verdiler. Onun yerinde uzun süre yetecek senaryolu dizimizi bitiriyorlar. Cem’i, Reyhan’ı ve özellikle Beste ve Erdem’i çok özleyeceğim. Hepsinin yolları açık olsun. Çok güzel bir ekibe ve çok iyi bir hikayeye çok erkenden veda ediyoruz. Bu seneki favori kanalım Fox’u aldığı bu karardan dolayı esefle kınıyorum. Allah, Yasak Elma’nın ayağına taş değdirmesin inşallah tütütütü mazallah kanalımız şutlamaya hazır...
Amin amin yasak elma bitmesin amin amin entrikasz duramam bu kadro efsane inşallah reytingleri dsmez final yapmaz dün 4.88 reyting almış maşallah ay korkuyorum

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Yok artık, böyle pat bitmesi hiç hoş değil. Bir dönem Kanal D’nin yaptığını şimdi FOX yapıyor. Halktan cevabını alır, girişmemeli böyle havalara... Çok üzüldüm yani, ne diyebilirim. Tüm ekibin yolu açık olsun, ekranların samimi ve sakin işlerinden biri olarak kayda geçti.

Bu hafta hem ‘Kuzgun’ hem de ‘Bir Aile Hikayesi’ dizilerim bitiyor. :(
1 tane bitse bari 2 tane dizi bitiyor ve bah normal bir finalde bitiyor :(

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Şu an çok üzgünüm. Bu sezon diğer dizilere göre biraz iddiasız kalmıştı. Gerek Nil, gerek Ufuk karakterleri çok iyi işlenememişti. Berk’in hikayesi biraz geri planda kalmış gibiydi. Beste ve Erdem’in hikayesi ise geçen sezonki halinden biraz uzaktı. Bu dizi hafta içi dizisi olmalıydı, insanlar hafta sonu biraz daha eğlenceli şeyler izlemek istiyor. Kesinlikle bu kadar erken bir finali hak etmiyordu. Her Yerde Sen her romantik komedi gibi bir yerden sonra senaryo sıkıntısına düşüp bitecek. Sırf reytingi bizden fazla diye ona şans verdiler. Onun yerinde uzun süre yetecek senaryolu dizimizi bitiriyorlar. Cem’i, Reyhan’ı ve özellikle Beste ve Erdem’i çok özleyeceğim. Hepsinin yolları açık olsun. Çok güzel bir ekibe ve çok iyi bir hikayeye çok erkenden veda ediyoruz. Bu seneki favori kanalım Fox’u aldığı bu karardan dolayı esefle kınıyorum. Allah, Yasak Elma’nın ayağına taş değdirmesin inşallah tütütütü mazallah kanalımız şutlamaya hazır...
Final yapacaksan bile 4 gün önce açıklamak nedir ya. Hem ekibe yazık hem izleyenlere. Bölüm sonunda fragman çıkmamasının nedeni de bölümü toparlamaya çalışmalarıymış demek. Gerçekten çok yazık oldu.

• Üzücü
Reactions: alperuz
çok değişik bir konusu vardı türk halkı kaldıramamıştır normal :D

Final yapacaksan bile 4 gün önce açıklamak nedir ya. Hem ekibe yazık hem izleyenlere. Bölüm sonunda fragman çıkmamasının nedeni de bölümü toparlamaya çalışmalarıymış demek. Gerçekten çok yazık oldu.
Şakir dede bence sezon sonuna kadar yaşayacaktı (o yüzden FOX sezon tanıtımındaydı) sırf finali erkene çektikleri için öldü bence. Kesinlikle katılıyorum final olacağını izleyiciye 3-4 gün kala duyurmak çok yanlış bir hareket....

• Beğendim
Reactions: Aserat