Şura'yı Kaprisleri Bitirdi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şura'ya laf atan eller kırılsın. :D

Dizi biraz da olsa izlendiyse bu o kız sayesindedir. :)

Dizi gerçekten büyük bir şekilde sarsıldı.Farah biraz özen gösterse daha iyi olur.

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.Öyle havalı kaprisli bir tipe benzemiyor Farah
ya varya sırf senelerin ecesi, kıvancı var diye hep bu kıza yükleniliyor. farahta böyle bi huy olsaydı taa milyonlar üzerinde taht kurmuş soner&aylin havasıyla kaprisin alasını yapardı ama 1 kez dahi böyle bi haber duymadık.. ki katıldığı söyleşi/programları da izlemişsen böyle bi tarzın yanından dahi geçmeyen bir kız.. ay yapım düştükçe düşüyor..

ya varya sırf senelerin ecesi, kıvancı var diye hep bu kıza yükleniliyor. farahta böyle bi huy olsaydı taa milyonlar üzerinde taht kurmuş soner&aylin havasıyla kaprisin alasını yapardı ama 1 kez dahi böyle bi haber duymadık.. ki katıldığı söyleşi/programları da izlemişsen böyle bi tarzın yanından dahi geçmeyen bir kız.. ay yapım düştükçe düşüyor..
Kuzey Güney bekleneni veremedi suçlu Öykü ilan edilip Merve Boluğur getirildi burda da dizi tutmadı günah keçisi Farah oldu Murka karakterini öne çektiler senaristlere ay yapım toz kondurmuyor nedense :D

Kuzey Güney bekleneni veremedi suçlu Öykü ilan edilip Merve Boluğur getirildi burda da dizi tutmadı günah keçisi Farah oldu Murka karakterini öne çektiler senaristlere ay yapım toz kondurmuyor nedense :D
şu an ay yapım bu haldeyse illa ece-melek'in katkıları yadsınanamaz ama suistimalin en kaypakça olanını yapıyolar. :d

bu dizinin başarısız olması hilalın sucudur bence ayoll kadın 1.bölümden sonra çıkmış ortaya
türkler kaliteden ne anlar cahiller falan ben bu diziyi ruslara yaptım ruslar beğensin yeter falan birşeyler söylüyor bunu söyleyen birisi türkiyede reyting beklemicek çünkü türkiyede yayın yapıyorsan rusların beğenmesi sana reytiing kazandırmaz kadın türkiyede dizi yapıyor ruslar izlese yeter diyor nasıl reyting bekliyorsunuz ozaman
alın dizinisi gidin rus kanallarında yayınlayın anca o şekilde reyting alırsınız zaten😵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...