Şura'yı Kaprisleri Bitirdi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
Büyük ümitlerle ekran yolculuğuna başlayan fakat beklenilenin çok altında kalan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi için yeni projeler gündeme gelmişti.

Dizinin kötü gidişi başroller Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın uyumsuzluğuna bağlanmıştı. Bu yüzden yeni sezonda diziye Hande Doğandemir katılacak ve Farah Zeynep Abdullah'ın rolünün giderek azalacağı belirtliliyordu.

Dizideki uyumsuzluktan başka bir de Şura karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın kaprisleri ortaya çıktı. Farah Zeynep Abdullah bitmek bilmeyen kaprisleri yüzünden, devamlı süren istekleri ve sete giriş çıkışta saatlere uygunsuzluğu yüzünden set çalışanlarına bıkkınlık getirdiği iddia edildi.

Bu yüzden 'Şura' karakteri yeni sezonda devam edecek fakat dizi ilerledikçe rolü azalacak ve diziden ayrılacak.

thumbnail_1407057325.jpg

Bence suçu bu kıza atmayın.
Beceremediniz işte daha zorlamayın , milletin üstüne başarısızlığınızı atmayın.

Benim aylar önce açtığım haber doğrulandı. :) Yazık kıza yükleniyorlar...

:FBir haberi bu kadar komik yapmayın ya :D Farah Zeynep ile kapris aynı cümlede bile geçemez bence :)

altı üstü öbgz de yardımcı başrol oynadı bu ka kaprisli oalcağını sanmam :X

Haber pek inandırıcı gelmedi eğer böyle kaprisler yapıyorsa şimdiden işi zor gerçekten

bu kız daha düne kadar yoktu piyasa da ne ara kapris yapmaya başlamış oyunculuğunu da beğenmiyorum tipini de

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.Öyle havalı kaprisli bir tipe benzemiyor Farah

Buna benzer bir çok haber çıktı. Bence bu dizinin düzelmesi için kivancin çıkması lazim bi de boyle deneyin

Başarısızlığın faturası neden Farah'a kesiliyor ki. Farah gayet başarılı bi oyuncu. Dizi insanlara soğuk geldi. Bu kadar çaba niye anlamıyorum.

bence Mehmet Günsür gelsin :) Tolgahan'a özel bir sevgim yok ama o da Farah'la uyumun dibi olur 😉
Tolgahan varsa o dizi tutabilir lale devri gibi mehmette gelebilir ama kivanc bi ciksin gitsin diziden ya ilk bolumde neydi oyle bi ilk bolumu izledim diziye yakismamisti. :(

Tolgahan varsa o dizi tutabilir lale devri gibi mehmette gelebilir ama kivanc bi ciksin gitsin diziden ya ilk bolumde neydi oyle bi ilk bolumu izledim diziye yakismamisti. :(
Dizi hepten olmamış ki :D En iyi şey Farah dizide :F Melek Gençoğlu'nun dönmesi ve iyi bir yönetmen gelmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919