farah @destere ye güveniyor demek kiBuna benzer bir çok haber çıktı. Bence bu dizinin düzelmesi için kivancin çıkması lazim bi de boyle deneyin
farah @destere ye güveniyor demek kiBuna benzer bir çok haber çıktı. Bence bu dizinin düzelmesi için kivancin çıkması lazim bi de boyle deneyin
Haklisin valla bu diziyi 3 bolumde kaldırirdim ben starin sahibi olsaydimDizi hepten olmamış kiEn iyi şey Farah dizideMelek Gençoğlu'nun dönmesi ve iyi bir yönetmen gelmesi lazım.
ben kaldırmazdım her dizi bir finali ve 13 bölüm yayınlanmayı hakediyor benceHaklisin valla bu diziyi 3 bolumde kaldırirdim ben starin sahibi olsaydim
Insallah ama dedigimiz gibi kivanc varsa 1 reyting bile alirben kaldırmazdım her dizi bir finali ve 13 bölüm yayınlanmayı hakediyor benceYeni sezonda toparlayacak inşallah
Kıvanç'a da çok yükleniliyor bence adam hem işine saygılı iyi bir oyuncu hemde yakışıklı. Dediğim gibi oyunculardan yana pek şikayetçi değilim 😛Insallah ama dedigimiz gibi kivanc varsa 1 reyting bile alir
Hande Doğandemir`in diziye katılacağı kesin mi? @Reytinger @mrt-06
Ben Şura'nın diziden ayrılacağı haberini yapmıştım onu dedim.@mrt-06 nın yalancısıyım.
Pardon doğru.Ben Şura'nın diziden ayrılacağı haberini yapmıştım onu dedim.Hande bence de doğru olmayabilir...
İletiyle geldim konuya ama birşey anlamadım, önceki yorumlara da bakamadım.
Hande'nin diziye geldiği kesin mi ?İletiyle geldim konuya ama birşey anlamadım, önceki yorumlara da bakamadım.
Merkez gazetelerin birinde çıkan haber, bu zamana kadar aldığım tüm habeleri doğru çıktı.Hande'nin diziye geldiği kesin mi ?
Ben de haberimde kullandım da ondan sordum.Merkez gazetelerin birinde çıkan haber, bu zamana kadar aldığım tüm habeleri doğru çıktı.
ya varya sırf senelerin ecesi, kıvancı var diye hep bu kıza yükleniliyor. farahta böyle bi huy olsaydı taa milyonlar üzerinde taht kurmuş soner&aylin havasıyla kaprisin alasını yapardı ama 1 kez dahi böyle bi haber duymadık.. ki katıldığı söyleşi/programları da izlemişsen böyle bi tarzın yanından dahi geçmeyen bir kız.. ay yapım düştükçe düşüyor..Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.Öyle havalı kaprisli bir tipe benzemiyor Farah
Kuzey Güney bekleneni veremedi suçlu Öykü ilan edilip Merve Boluğur getirildi burda da dizi tutmadı günah keçisi Farah oldu Murka karakterini öne çektiler senaristlere ay yapım toz kondurmuyor nedenseya varya sırf senelerin ecesi, kıvancı var diye hep bu kıza yükleniliyor. farahta böyle bi huy olsaydı taa milyonlar üzerinde taht kurmuş soner&aylin havasıyla kaprisin alasını yapardı ama 1 kez dahi böyle bi haber duymadık.. ki katıldığı söyleşi/programları da izlemişsen böyle bi tarzın yanından dahi geçmeyen bir kız.. ay yapım düştükçe düşüyor..
şu an ay yapım bu haldeyse illa ece-melek'in katkıları yadsınanamaz ama suistimalin en kaypakça olanını yapıyolar.Kuzey Güney bekleneni veremedi suçlu Öykü ilan edilip Merve Boluğur getirildi burda da dizi tutmadı günah keçisi Farah oldu Murka karakterini öne çektiler senaristlere ay yapım toz kondurmuyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?