Şubat 2025 Ayının En Favori Üyesi - xdragxx

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
123,335
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @xdragxx , 2025 Şubat Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @The_Erinch ve @Gerekli24 ’ü kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

@xdragxx tebrik ederim, ilk adaylığında kazandın

Ben de Ağustos 2024’te foruma döner dönmez ilk adaylığımda Ayın Favori Üyesi seçilmiştim, ikimiz de benzer kaderi yaşamış olduk

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Şu şekil geçmişe daldığım bir yarışma oldu

Hiç beklemediğim bir kazanç oldu ben bu tür şeyleri 2011-2013 arası bırakmıştım tam 12 sene sonra bir etkinlikte yer alıp kazanmak tuhaf geldi tüm oy veren arkadaşlara teşekkür ederim

------

Ben de Ağustos 2024’te foruma döner dönmez ilk adaylığımda Ayın Favori Üyesi seçilmiştim, ikimiz de benzer kaderi yaşamış olduk
Teşekkür ederim ilk ve son adaylığım olabilir ama gençlerin önünü açmak lazım bir kez aldım daha katılmam ben

Reactions: 12.Adam and Bully
Zirvede bırakmak da bir tercih elbet

Yılın favorisi de seçildin, ayın favorisi de seçildin. Doygunluk noktasına ulaştın artık

Yılın favorisi de seçildin, ayın favorisi de seçildin. Doygunluk noktasına ulaştın artık
Onun yeri ayrıydı yarı final ve finalde 3-4 oylardan geri dönmüştüm ama bu da güzel nostalji etkisi yarattı

Reactions: Bully
Onun yeri ayrıydı yarı final ve finalde 3-4 oylardan geri dönmüştüm ama bu da güzel nostalji etkisi yarattı
Ben de yarı finalde 3-4 oy geriden gelmiştim, orda da benzer kaderi yaşamışız

Yılın favori üyesi seçilmenin tadı başka ama bu da değişik duygular yaşatıyor
İlklerin yeri ayrıdır, tadını çıkar

Tebrikler @xdragxx ayrıldığın zaman “cezalandırıldın”, dönüşünde ise mükafatlandırıldın. Forumdaki hayatta sürprizlerle dolu

Senin gelişin çok ses getirmişti. Final ve kazanan konundada rekorlar kırmıştın yorumlarla

Benimki 4 yıllık bir araydı, normal o coşkunun yaşanması. Yılların birikimi

Bakalım 1 sene sonra yeni bir rekor gelir mi

Reactions: Dosi
Tebrik ederim canım kavruğum
Dönüşünü muhteşem bir etkinlik zaferiyle taçlandırmış oldun.

Şeytan azapta gerek.

Yoldaşım bana söz vermeden olmaz beraber finalde karşılaşacağız.Doygunluk filan anlamam jübilesini benle yapmadan bir yere gidemez.

Reactions: xdragxx and Bully
Benle mi karşılaşmak istiyorsun kavruğunla mı?

Reactions: 12.Adam
Bu mu mosi şimdi
Kız olsam trip bile atmıştım şu an sana cezayı hatırlatıyor bir de

------

Bakarız bakarız gel bir tur yen bari izin verdim

Reactions: Dosi and 12.Adam
Benle mi karşılaşmak istiyorsun kavruğunla mı?
Kavruğumla
Onu tokatlamak daha fazla zevk verir. Senle yarı finalde çarpışırız veya üçlü bir düello nasıl olur ? @xdragxx
------

Bu mu mosi şimdi
Kız olsam trip bile atmıştım şu an sana cezayı hatırlatıyor bir de

------

Bakarız bakarız gel bir tur yen bari izin verdim
Eşyanı bir tur ödünç vermiş gibi oldu bu da kendine çok güveniyorsun oyarım seni.

Reactions: Bully and xdragxx
Vs’den kaçmayız
1 sene sonra inşallah denk geliriz de kapışırız

Reactions: 12.Adam