Şubat 2025 Ayının En Favori Üyesi - xdragxx

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
124,325
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @xdragxx , 2025 Şubat Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @The_Erinch ve @Gerekli24 ’ü kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

@xdragxx tebrik ederim, ilk adaylığında kazandın :D

Ben de Ağustos 2024’te foruma döner dönmez ilk adaylığımda Ayın Favori Üyesi seçilmiştim, ikimiz de benzer kaderi yaşamış olduk :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Şu şekil geçmişe daldığım bir yarışma oldu :A

Hiç beklemediğim bir kazanç oldu ben bu tür şeyleri 2011-2013 arası bırakmıştım tam 12 sene sonra bir etkinlikte yer alıp kazanmak tuhaf geldi tüm oy veren arkadaşlara teşekkür ederim :A
------

Ben de Ağustos 2024’te foruma döner dönmez ilk adaylığımda Ayın Favori Üyesi seçilmiştim, ikimiz de benzer kaderi yaşamış olduk :D
Teşekkür ederim ilk ve son adaylığım olabilir ama gençlerin önünü açmak lazım bir kez aldım daha katılmam ben :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Hiç beklemediğim bir kazanç oldu ben bu tür şeyleri 2011-2013 arası bırakmıştım tam 12 sene sonra bir etkinlikte yer alıp kazanmak tuhaf geldi tüm oy veren arkadaşlara teşekkür ederim :A
------

Teşekkür ederim ilk ve son adaylığım olabilir ama gençlerin önünü açmak lazım bir kez aldım daha katılmam ben :A
Zirvede bırakmak da bir tercih elbet :A

Yılın favorisi de seçildin, ayın favorisi de seçildin. Doygunluk noktasına ulaştın artık :A

• Güldürdün

Yılın favorisi de seçildin, ayın favorisi de seçildin. Doygunluk noktasına ulaştın artık :A
Onun yeri ayrıydı yarı final ve finalde 3-4 oylardan geri dönmüştüm ama bu da güzel nostalji etkisi yarattı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Onun yeri ayrıydı yarı final ve finalde 3-4 oylardan geri dönmüştüm ama bu da güzel nostalji etkisi yarattı :A
Ben de yarı finalde 3-4 oy geriden gelmiştim, orda da benzer kaderi yaşamışız :A

Yılın favori üyesi seçilmenin tadı başka ama bu da değişik duygular yaşatıyor :A İlklerin yeri ayrıdır, tadını çıkar :A

• Güldürdün
Tebrikler @xdragxx ayrıldığın zaman “cezalandırıldın”, dönüşünde ise mükafatlandırıldın. Forumdaki hayatta sürprizlerle dolu :A

Senin gelişin çok ses getirmişti. Final ve kazanan konundada rekorlar kırmıştın yorumlarla :A

Tebrikler @xdragxx ayrıldığın zaman “cezalandırıldın”, dönüşünde ise mükafatlandırıldın. Forumdaki hayatta sürprizlerle dolu :A

Senin gelişin çok ses getirmişti. Final ve kazanan konundada rekorlar kırmıştın yorumlarla :A
Benimki 4 yıllık bir araydı, normal o coşkunun yaşanması. Yılların birikimi :A

Bakalım 1 sene sonra yeni bir rekor gelir mi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

------

Tebrik ederim canım kavruğum :Z Dönüşünü muhteşem bir etkinlik zaferiyle taçlandırmış oldun.

Şeytan azapta gerek.

Yoldaşım bana söz vermeden olmaz beraber finalde karşılaşacağız.Doygunluk filan anlamam jübilesini benle yapmadan bir yere gidemez. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Tebrik ederim canım kavruğum :Z Dönüşünü muhteşem bir etkinlik zaferiyle taçlandırmış oldun.

Şeytan azapta gerek.

Yoldaşım bana söz vermeden olmaz beraber finalde karşılaşacağız.Doygunluk filan anlamam jübilesini benle yapmadan bir yere gidemez. :A
Benle mi karşılaşmak istiyorsun kavruğunla mı? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Bu mu mosi şimdi :A Kız olsam trip bile atmıştım şu an sana cezayı hatırlatıyor bir de :A
------

Şeytan azapta gerek.

Bakarız bakarız gel bir tur yen bari izin verdim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Benle mi karşılaşmak istiyorsun kavruğunla mı? :A
Kavruğumla :A Onu tokatlamak daha fazla zevk verir. Senle yarı finalde çarpışırız veya üçlü bir düello nasıl olur ? @xdragxx
------

Bu mu mosi şimdi :A Kız olsam trip bile atmıştım şu an sana cezayı hatırlatıyor bir de :A
------

Bakarız bakarız gel bir tur yen bari izin verdim :A
Eşyanı bir tur ödünç vermiş gibi oldu bu da kendine çok güveniyorsun oyarım seni. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Kavruğumla :A Onu tokatlamak daha fazla zevk verir. Senle yarı finalde çarpışırız veya üçlü bir düello nasıl olur ? @xdragxx
------

Eşyanı bir tur ödünç vermiş gibi oldu bu da kendine çok güveniyorsun oyarım seni. :A
Vs’den kaçmayız :A 1 sene sonra inşallah denk geliriz de kapışırız :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam