Saol apla@12.Adam tebrik ederim canım çok sevindim adına
Yine olmadı... @MasacRE @Maskeli Fedai
Tebrikler @12.Adam, yabancıya gitmedi ve kazanan başka bir adam gibi adam oldu...
Geçen ay aday olup ilk turda elendim. Bu ay finale çıkıp orada kaybettim. Şimdi sıra geldi artık şampiyonluğa... (yine kaybetti)Canım yoldaşlarım, teşekkürler cotton gibi oldum yine...
En azından bir basamak yükseliyorsun beni 2 ay üste üste kuyuya kadar gönderip su vermiyorlarGeçen ay aday olup ilk turda elendim. Bu ay finale çıkıp orada kaybettim. Şimdi sıra geldi artık şampiyonluğa... (yine kaybetti)
O zaman gelecek ay ikimizden biri yine şampiyon olamazsa bir sıkıntı var demektir bizdeEn azından bir basamak yükseliyorsun beni 2 ay üste üste kuyuya kadar gönderip su vermiyorlar
Aslında Şubat ayı olduğu için az kalmış oluyor bizde, şanssızlık işte.Şubat 28 gündü. Yarına kadar olmaması isabet
Enler paylaşılınca hemen açıyorum hep. Şimdi saydım aslında Ocak ayına göre 1 gün fazla kalmış sizdeAslında Şubat ayı olduğu için az kalmış oluyor bizde, şanssızlık işte.
Koyu Kavruk,Cevahir'den sana kucak dolusu teşekkürler.Hem finale kalan arkadaşları severim hem de @12.Adam'ı hepsine tebrikler.
Saol imla adam.
Teşekkürler 😊
Paragrafın girişinde övdün mü, gömdün mü? Teşekkürler Mikasa Hanım biz bir ekibiz. @Tolstoyevski &Mikasa & @12.Adam
Teşekkürler SerkayÇok tebrik ederim @12.Adam
Teşekkürler canım.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler.Tebrik ederim.
Canım abim teşekkür ederim.Sen bu etiketin müdavimisin ne de olsa. 🤣
Teşekkürler aşkısı. (Sıklıkla böyle hitap edildiğinden)Tebrikler, zaten sana oy vermiştim ve haketdiğini düşünüyorum. @12.Adam
Benim oyum olmadan bir halt olamazsın.Sana inat gelecek ay şampiyon olacağım
Teşekkürler 😊Tebrikler @12.Adam