Kıskandın anladım da bu kadar belli etme.Şu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.
Kıskandın anladım da bu kadar belli etme.
La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyleŞu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.
Aaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyle@Çiğdem- Yiğit'in 11. sıradaki yalan haberi taa 11 şubatta açılmış, daha kaç hafta boyunca listeye almayı planlıyorsun acaba
Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptımAaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱
Şubat ayının enleri bu yavrum. Hayırlısıyla Mart'ta da girecem listeye.
(Konu Başlığını Okumadan Yorum Yapmak)Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptım
Konuyu okumadan yorum yazmakta yeni çığır.Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptım
(Konu Başlığını Okumadan Yorum Yapmak)
Tamam üzerime gelmeyin, daha yeni uyandımKonuyu okumadan yorum yazmakta yeni çığır.Başlığı okumadan yazmak.
Şu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.
La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyle@Çiğdem- Yiğit'in 11. sıradaki yalan haberi taa 11 şubatta açılmış, daha kaç hafta boyunca listeye almayı planlıyorsun acaba
Edit: Pardon bu aylıkmış yaNeyse görüldü artık mesaj bu da burada dursun dalga geçersiniz artık yapcak bir şey yok
Gerçekten kıskanıyorlar seni cnmAaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱
Şubat ayının enleri bu yavrum. Hayırlısıyla Mart'ta da girecem listeye.
91 milyon 100 e az kalmış çatlaIyy getirme şu herifi önüme nefret ediyorum
Al o zaman bunu sen istedin91 milyon 100 e az kalmış çatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?