Kıskandın anladım da bu kadar belli etme.Şu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.![]()
Kıskandın anladım da bu kadar belli etme.![]()
La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyleŞu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.![]()
Aaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyle@Çiğdem- Yiğit'in 11. sıradaki yalan haberi taa 11 şubatta açılmış, daha kaç hafta boyunca listeye almayı planlıyorsun acaba
![]()
Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptımAaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱
Şubat ayının enleri bu yavrum. Hayırlısıyla Mart'ta da girecem listeye.![]()
(Konu Başlığını Okumadan Yorum Yapmak)Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptım![]()
Konuyu okumadan yorum yazmakta yeni çığır.Evet sonradan fark ettim onu, mesajıma ekleme yaptım![]()
(Konu Başlığını Okumadan Yorum Yapmak)
Tamam üzerime gelmeyin, daha yeni uyandımKonuyu okumadan yorum yazmakta yeni çığır.Başlığı okumadan yazmak.
![]()
Şu yalan haberle girmediğin liste kalmadı.![]()
La ne oluyor bu kaçıncı hafta böyle@Çiğdem- Yiğit'in 11. sıradaki yalan haberi taa 11 şubatta açılmış, daha kaç hafta boyunca listeye almayı planlıyorsun acaba
Edit: Pardon bu aylıkmış yaNeyse görüldü artık mesaj bu da burada dursun dalga geçersiniz artık yapcak bir şey yok
![]()
Gerçekten kıskanıyorlar seni cnmAaaa bu kadar kıskançlık olmaz, ikisi birden üzerime geliyor. 😱
Şubat ayının enleri bu yavrum. Hayırlısıyla Mart'ta da girecem listeye.![]()
91 milyon 100 e az kalmış çatlaIyy getirme şu herifi önüme nefret ediyorum![]()
Al o zaman bunu sen istedin91 milyon 100 e az kalmış çatla![]()
![]()
![]()