Polat Şaşmaz
Favori Üye
aaaa banamı soruyorsun ilk 4 dışı 2 yıl boyunca hiçç çıkmıyordum ayol ama 3.yılıma girer girmez çöktüm resmen 10 dısı kalıyorum artık
Vadi genel sohbet konusuna bekliyoruz aga oranin ortami bir baskaben belkide fazla mesaj yazmıyom artık yazıcam
herkes baska konulardan ve filmlerden yanıt alarak bilgi kazanıyor
aaaa ne yaşlılığı beeee kaba şeyyseninki normal bir durumyaşlılık işte birazda evde kalmış olmanın psikolojik çöküntüsü insan yazamıyor haliyle)
aaaa ne yaşlılığı beeee kaba şeyy
haha ayy bırak doktorlar serbest bırakın demişler @xemrexxx için kafasına göre takılmaya devam etsin hahahayani tecrübe kazanıyorsun diyorum yaşlı derken şey manasında yani iyi anlamında eskisi kadar mesaj yazmaya fırsat bulamaman normal geleceğini düşünüp yuvamızı kurmak için zaman harcamalıyız anlamında şeyttim
hem sen @xemrexxx topacının kafasına niye oklava geçirmiyorsun gülağa yine keklik gibi sekiyor forumda
ay seni korişle nöronun planlarının ortasına atarım.sshaha ayy bırak doktorlar serbest bırakın demişler @xemrexxx için kafasına göre takılmaya devam etsin hahaha
bilyom aga ama ben buralardayım🙂🙂🙂Vadi genel sohbet konusuna bekliyoruz aga oranin ortami bir baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?