Şubat 2016 En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    enler
aaaa banamı soruyorsun ilk 4 dışı 2 yıl boyunca hiçç çıkmıyordum ayol ama 3.yılıma girer girmez çöktüm resmen 10 dısı kalıyorum artık:F:F:F

seninki normal bir durum :) yaşlılık işte birazda evde kalmış olmanın psikolojik çöküntüsü insan yazamıyor haliyle :))

ben belkide fazla mesaj yazmıyom artık yazıcam

herkes baska konulardan ve filmlerden yanıt alarak bilgi kazanıyor

Son düzenleme:
aaaa ne yaşlılığı beeee kaba şeyy :ppp::ppp::ppp:

yani tecrübe kazanıyorsun diyorum yaşlı derken şey manasında yani iyi anlamında eskisi kadar mesaj yazmaya fırsat bulamaman normal geleceğini düşünüp yuvamızı kurmak için zaman harcamalıyız anlamında şeyttim :)
hem sen @xemrexxx topacının kafasına niye oklava geçirmiyorsun gülağa yine keklik gibi sekiyor forumda :)

yani tecrübe kazanıyorsun diyorum yaşlı derken şey manasında yani iyi anlamında eskisi kadar mesaj yazmaya fırsat bulamaman normal geleceğini düşünüp yuvamızı kurmak için zaman harcamalıyız anlamında şeyttim :)
hem sen @xemrexxx topacının kafasına niye oklava geçirmiyorsun gülağa yine keklik gibi sekiyor forumda :)
haha ayy bırak doktorlar serbest bırakın demişler @xemrexxx için kafasına göre takılmaya devam etsin hahaha :F:F:F

Sıralamamı beğenmedim keşke bir altı veya bir üstü olsaydı :(

postlarımın hiçbiri boş olmadığı için kendimi kutluyorum az ve öz yeterli :D