Nerde o eski günler..
Şopar pek yok ortalıkta bişey olmaz sen varsın@xemrexxx nin şerrinden çekeceğin var )
sana noldu harbiden ?
dersler okul engelmi yoksa başka bir problemmi var?
Şopar pek yok ortalıkta bişey olmaz sen varsın
He ya 7/24 istinasız burda olurdu ne olduki acep M.y haberlerinden habersiz kaldıkbugünlerde teklemeye başladı nolduysa arada bir kayboluyor )
Okul yoğunluğu başladı tabii vizeler yakın. Ama artık eskisi kadar mesaj yazasım da gelmiyor nedense. O kadar çok mesaj yazdım ki bir anda fazla yüklendik galiba soğudum biraz mesaj yazmaktan.@xemrexxx nin şerrinden çekeceğin var )
sana noldu harbiden ?
dersler okul engelmi yoksa başka bir problemmi var?
Aynı durum bendede var galiba sende yokmu @destereOkul yoğunluğu başladı tabii vizeler yakın. Ama artık eskisi kadar mesaj yazasım da gelmiyor nedense. O kadar çok mesaj yazdım ki bir anda fazla yüklendik galiba soğudum biraz mesaj yazmaktan.
Aynı durum bendede var galiba sende yokmu @destere
Ders varda eskisi kadar mesaj yazasım da gelmiyor nedense bu nedende oluyo bazen sankiaynı durum bendede var ama boş zamanlarında kimisi açar kitap okur kimisi tv de film izler kimi arkadşlarına takılır kimide koşturur foruma foruma koşturanlardansanız ders hikaye her türlü girmek mümkün
Ders varda eskisi kadar mesaj yazasım da gelmiyor nedense bu nedende oluyo bazen sanki
He ya doğru noktaya parmak bastın eski heycan yokbelkide kısır çatışmaların tartışmaların bir zaman sonra anlamsızlaşmasıdır bizi forumdan soğutan
rakibimize saldırırken bile ilk anın heyecanı yok )