Finale baktığımızda 3'müz de hakettik bence bu ay. Kısmet.İmkansız bütün oyları sen topladın bana oy kalmadı valla. Hoş burada olan oylama beni pek ilgilendirmiyor, oylamanın neye göre yapıldığını bile bilmiyor çoğu kişi o yüzden kazansam da kaybetsem de sıkıntı yok.
Amaç hakedip haketmemek değil zaten AtacancanFinale baktığımızda 3'müz de hakettik bence bu ay. Kısmet.
Allah razı olsun
Şartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor.aga şu ceza şartını kaldırın ya bende yarışın içinde olmak istiyorum kazanmak veya kaybetmek değil kendimi forumun dışında sanıyorum artık hiçbişeye giremiyorum adminde değilim zaten
hep fks14 ün oyunlarıydı bunlar bana karşı çıkarmıştı unutmuyorum
Bu oylama sistemini hep kaldırın @denizz19 'e oy veremedim içim sızladı.Şartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor.
Böyle giderse tüm forum aday olur.
Peki Tönis.Amaç hakedip haketmemek değil zaten Atacancanboşver neyse uzatmayayım
aga adaylık şartlarına ekleyin en az 50.000 mesajı olan 2012 den önce foruma üye olmuşŞartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor.
Böyle giderse tüm forum aday olur.
Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğimrica ederik
Allah seni bildiği gibi yapsın))
Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse..Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğimYa işin şakasındayım tabi de ne bileyim ne bekliyor bu millet benden.
Ya boşver takıl kafana göre oylamalar anlam ifade etmiyor benim için.Bu oylama sistemini hep kaldırın @denizz19 'e oy veremedim içim sızladı.
Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğimYa işin şakasındayım tabi de ne bileyim ne bekliyor bu millet benden.
Nicki de 5 harften uzun olmamalı.aga adaylık şartlarına ekleyin en az 50.000 mesajı olan 2012 den önce foruma üye olmuş
bu şartlar bence gerekli
Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum.Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse..
İyilik yap denize atbunlar iyilikten anlamaz zatenasacaksın üç beş tanesini taksim meydanında o zaman bak sen seçiyorlarmı seçmiyorlarmı kabahat sende)
evet aga bence de o ne öyle uzun uzun nickler insan unutuyor yazarkenNicki de 5 harften uzun olmamalı.
Ya belkide derin foruma kendini sevdiremedin.Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum.
Hele arada boşluk olan nickleri Favori Üye bile yapmayacaksın.evet aga bence de o ne öyle uzun uzun nickler insan unutuyor yazarken
Şevakat Tepe izleyen @takas ile (True Detective izleyen) benim oyum bir mi?Nicki de 5 harften uzun olmamalı.
Ya belkide derin foruma kendini sevdiremedin.Forumun paralel yapısı izin vermiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?