Şubat 2014 Ayının En Favori Editörü - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Favori Editör Kim Olsun ?

• mrt-06

Oy: 19 59.4%
  • denizz19

Oy: 9 28.1%
  • berkann

Oy: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Finale baktığımızda 3'müz de hakettik bence bu ay. Kısmet.

Şartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor.

Böyle giderse tüm forum aday olur.

Şartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor.

Böyle giderse tüm forum aday olur.
aga adaylık şartlarına ekleyin en az 50.000 mesajı olan 2012 den önce foruma üye olmuş
bu şartlar bence gerekli

rica ederik

Allah seni bildiği gibi yapsın
))
Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğim
Ya işin şakasındayım tabi de ne bileyim ne bekliyor bu millet benden.

Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse..

bunlar iyilikten anlamaz zaten
asacaksın üç beş tanesini taksim meydanında o zaman bak sen seçiyorlarmı seçmiyorlarmı kabahat sende
)

Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse..
Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum.

bunlar iyilikten anlamaz zaten
asacaksın üç beş tanesini taksim meydanında o zaman bak sen seçiyorlarmı seçmiyorlarmı kabahat sende
)
İyilik yap denize at

Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum.
Ya belkide derin foruma kendini sevdiremedin.
Forumun paralel yapısı izin vermiyor olabilir.