Şubat 2014 Ayının En Favori Editörü - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Favori Editör Kim Olsun ?

• mrt-06

Oy: 19 59.4%
  • denizz19

Oy: 9 28.1%
  • berkann

Oy: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Oyumu kullandım. :)

İmkansız bütün oyları sen topladın bana oy kalmadı valla. Hoş burada olan oylama beni pek ilgilendirmiyor, oylamanın neye göre yapıldığını bile bilmiyor çoğu kişi o yüzden kazansam da kaybetsem de sıkıntı yok. :)
Finale baktığımızda 3'müz de hakettik bence bu ay. Kısmet. :)

aga şu ceza şartını kaldırın ya bende yarışın içinde olmak istiyorum kazanmak veya kaybetmek değil kendimi forumun dışında sanıyorum artık hiçbişeye giremiyorum adminde değilim zaten :kiki:
hep fks14 ün oyunlarıydı bunlar bana karşı çıkarmıştı unutmuyorum :D
Şartlar artabilir bile, şuanki durumda aday sayısı çok oluyor. :)

Böyle giderse tüm forum aday olur. :D

rica ederik :)

Allah seni bildiği gibi yapsın :)))
Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğim :D Ya işin şakasındayım tabi de ne bileyim ne bekliyor bu millet benden. :D

Nasıl biliyor beni ama forumda pek iyi bilmedikleri kesin. Arkadaş daha ne yapayım herkese elimden gelen kibarlığı, naifliği fazlasıyla gösteriyorum. Konu açmada da kaç haftadır zirvenin tek sahibiyim. Ee ne benim eksiğim :D Ya işin şakasındayım tabi de ne bileyim ne bekliyor bu millet benden. :D
Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse.. :D

bunlar iyilikten anlamaz zaten:) asacaksın üç beş tanesini taksim meydanında o zaman bak sen seçiyorlarmı seçmiyorlarmı kabahat sende :))

Ben de o kadar inceleme yaptım konu açtım gece 1'e kadar anlık paylaştım, daha ne yapayım neyse.. :D
Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum. :D

bunlar iyilikten anlamaz zaten:) asacaksın üç beş tanesini taksim meydanında o zaman bak sen seçiyorlarmı seçmiyorlarmı kabahat sende :))
İyilik yap denize at :D

Dostum ben sana bunları yapmadın demiyorum ya da şuan kazanmayı haketmiyorsun demiyorum. Sadece anlatmak istediğim editörlükten beklentileri neler halkın bunu öğrenmek istiyorum. :D
Ya belkide derin foruma kendini sevdiremedin. :D Forumun paralel yapısı izin vermiyor olabilir. :)