Şuanda Bitse Hangi Dizinin Eksikliğini Hissederdiniz?

Dila Hanım, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda Merkez, Pis Yedili, Aşk Emek İster, Karadayı, Benim İçin Üzülme, Huzur Sokağı, Yağmurdan Kaçarken, Sakarya Fırat, Zengin Kız Fakir Oğlan, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Avrupa Avrupa, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Öyle BİR Geçer Zaman Ki, Merhamet, Kuzey Güney.

soru değişti şimdi ona göre cevapla aga :D

Yorum yapacak arkadaşlar bari o mesajdan kopyalasınlar dizileri. Ziyan olmasın :F

bu soru saçma olmuş tam tersi olmalıydı :D
biterse eksikliğini hissedeceğim diziler;
karadayı
şefkat tepe

ve eksiklikten öte inanılmaz üzüleceğim aklıma bile getirmek istemediğim kurtlar vadisi biterse tv izlemem bir daha

Keşke izlesen çok güzel :)
Zeynep Çamcı'nın tekrar ekranlara dönmesine çok sevinmiştim ama yanlış dizi seçti. :(

- - - Ekleme - - -

Noluyo lan. :)) Takas yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım nasıl becerdiysem. :S

Zeynep Çamcı'nın tekrar ekranlara dönmesine çok sevinmiştim ama yanlış dizi seçti. :(

- - - Ekleme - - -

Noluyo lan. :)) Takas yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım nasıl becerdiysem. :S
Zeynep Çamcı bence çok güzel bir dizi seçti.Çok sempatik ve çok tatlı bir rolü var.Ömer ile de çok yakıştırıyorum ben.Özledim valla Pazartesi gelse de izlesem :D

Katılmıyorum oraya kesinlikle yakışmamıştı.Orada sempatikliği ortaya çıkmıyordu bence.

Nasılda aşkla bakıyor. En begendigim sahneydi. :(

Eğer burdan devam etselerdi neler olurdu neler. :( Maalesef yayınlamadılar bu bölümü. :T

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emir'in Yolu tükenmiş bir senaryoydu.Dolayısıyla Zeynep Çamcı'nın kariyerine zarar veriyordu bence bitmesi iyi oldu.Paylaştığın ve burdan devam etseydi dediğin video gerçekten güzel ancak senaryo bitikti ne yazık ki.

Emir'in Yolu zaten fiyaskoydu. :D Zeynep Çamcı yoktu bile. :D Afkey güzeldi ama yakışmıştı oraya.

Ya kızma ama Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu'da iyi değildi. :D
Bence çok iyiydi. Ama bazı sahneleri komediydi Emir'in dayak yemesi ha bire hapise girip çıkması çok saçma ve gereksiz sahnelerdi ama dediğim gibi o 73.bölümden devam etseydi çok daha güzel, akıcı bölümler bizi bekliyor olacaktı.

Bak ne buldum. :J Can ve Zülal çekişmesi olacaktı ne güzel. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emir'in o eski halinden eser yok şimdi :D Neyse anca böyle sahnelerle reyting alabilirdi bu dizi. :)