Şuanda Bitse Hangi Dizinin Eksikliğini Hissederdiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Buyrun cevapları alayım :)

bu soru saçma olmuş tam tersi olmalıydı :D
biterse eksikliğini hissedeceğim diziler;
karadayı
şefkat tepe

ve eksiklikten öte inanılmaz üzüleceğim aklıma bile getirmek istemediğim kurtlar vadisi biterse tv izlemem bir daha

Ama madem sorunun değiştirilmesini istiyorsunuz değiştirelim :D Soruyu eksikliğini hissederdiniz şeklinde değiştirebilir misin @darksaal bu sefer kilitleme konusu değil kusura bakma :D

sakarya fıratı da izliyorum ama biterse eksikliğini hissetmem çünkü 4.sezonunda izlemeye başladım :D
ekip 1 i de kaç aydır izlemiyorum o gün hep işim oluyo :D

Dila Hanım, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda Merkez, Pis Yedili, Aşk Emek İster, Karadayı, Benim İçin Üzülme, Huzur Sokağı, Yağmurdan Kaçarken, Sakarya Fırat, Zengin Kız Fakir Oğlan, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Avrupa Avrupa, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Öyle BİR Geçer Zaman Ki, Merhamet, Kuzey Güney.

Dila Hanım, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda Merkez, Pis Yedili, Aşk Emek İster, Karadayı, Benim İçin Üzülme, Huzur Sokağı, Yağmurdan Kaçarken, Sakarya Fırat, Zengin Kız Fakir Oğlan, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Avrupa Avrupa, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Öyle BİR Geçer Zaman Ki, Merhamet, Kuzey Güney.

Hissetmezsiniz olarak anladım. :) Neyse bunlar hissetmediklerim. :D

Tabii ki Deniz Yıldızı & Bir Aşk Hikayesi.