Ama forumdakileri gercekte gormeyeceksinki takma kafanaVurdum duymaz oalbilsem herşeyi çözecem de olmuyor 🙁
Öylede ne bileyim karakter yapım bu!!! çabuk alınan hemen demoralize olan kırılgan bir karakterim varAma forumdakileri gercekte gormeyeceksinki takma kafana![]()
Ajansa kaydol lo dramda çok iyi oynarsin o zamanÖylede ne bileyim karakter yapım bu!!! çabuk alınan hemen demoralize olan kırılgan bir karakterim var![]()
Evet anında ağlar gözyaşı dökerim erkekelrde bu tarz özellikler varmıdır bilmem karakter yapılarına burçlarına vs yılzdızlarına bakmak lazımAjansa kaydol lo dramda çok iyi oynarsin o zaman![]()
Bn balik burcuyum kirilgandir yaziyor ama degilimEvet anında ağlar gözyaşı dökerim erkekelrde bu tarz özellikler varmıdır bilmem karakter yapılarına burçlarına vs yılzdızlarına bakmak lazım![]()
Ajansla majansla uğraşamam beaaBn balik burcuyum kirilgandir yaziyor ama degilim
Dedigim gibi ajansa kaydol 😉
Anem ne kötü karaktermis oAjansla majansla uğraşamam beaabenim karakterime bakmadım ama bu tip özellikler mevcut ,Çabuk sinirlenirim çabuk sinirim geçer kin tutarım genelde
hemen alınırım kafama takarım
off off
Anem ne kötü karaktermis o
Ne cektin ne cektin vah garibimmmm [emoji25] [emoji25] [emoji29] [emoji29] [emoji17] [emoji17] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji22] [emoji22] [emoji22]
Keske degistirilebilsemalesef değiştiremeyeceklerimizden
![]()
Keşke ahh ahhKeske degistirilebilse![]()
Karsilassinlae aksiyon girer hayatinaKeşke ahh ahhama birde mesela gerektiğinde sert yapımda vardır
onlada kimsenin karşılaşmasını istemem açıkcası
![]()
O benim hayatıma değil karşımdakinin hayatına aksiyon girerKarsilassinlae aksiyon girer hayatina![]()
Snde stres atarsinO benim hayatıma değil karşımdakinin hayatına aksiyon girer![]()
İyi geceler bakalım bana yokSnde stres atarsin![]()
Neyse iyi geceler malum okul var![]()
Ne guzel ndn üniversiteye gitmiyosamİyi geceler bakalım bana yok![]()
Gidersin daha vakti var bende üniden başlamadım hoşNe guzel ndn üniversiteye gitmiyosam![]()