64 ile güne başladık3 saat sonra 76
64 ile güne başladık3 saat sonra 76
3 saat sonra da yazsana
1 saat geçti %68 r indi unutmazsam 2 saat sonra da yazarım😊3 saat sonra da yazsanakıyaslama yapalımyalnız ben hiç telefonu elimden indirmedim bunu da not edeyim
Benimki 3 saate nerdeyse öyle olmuştu (64) Telefonum çok eski değil. Onunda etkisi var.1 saat geçti %68 r indi unutmazsam 2 saat sonra da yazarım😊
Benim ki %58 indi eskidi artık 4 senelik falsn aşağı yukarı ne cam bulunuyor ne kılıf modası geçtiBenimki 3 saate nerdeyse öyle olmuştu (64) Telefonum çok eski değil. Onunda etkisi var.
Ozaman buna rağmen harika performansı var. Benimki en son 4 senelik iken bir kaç saatte bitiyordu şarjıBenim ki %58 indi eskidi artık 4 senelik falsn aşağı yukarı ne cam bulunuyor ne kılıf modası geçti
😊
Yani çok çok kötü değil tam saat tutmadık ama 3-4 saat gidiyor aşağı yukarıOzaman buna rağmen harika performansı var. Benimki en son 4 senelik iken bir kaç saatte bitiyordu şarjıdış görünüş olarakta hiç bir çiziği yok ama dışı seni içi beni yakıyorilerde batarya alsam idare edilir gibi
17 saat sonra 11e inmiş. sabah 64'tü. Telefon görüşmeleri, araştırmalar ve forum ile iyi galiba
Bilgisayarla birlikte olduğu için çok yoğun kullanmadığımdan hala 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?