Yess.Anıla çirkin mi diyorsun sen
Yess.Anıla çirkin mi diyorsun sen
Tipi. .ssAA neresi çirkin 😂
Koriş haklı ben de o yüzden hep size had bildiriyorumAA neresi çirkin 😂
Aaa kız sana söylemeyi unuttum. Salı günü bu herifi gördüm Bebek sahilde bir tane yatın içinde arkadaş grubuyla kahvaltı yapıyordu. Tek ünlü buydu diğerleri ünsüzdü bu da halinden pek memnun görünmüyordu.Koriş haklı ben de o yüzden hep size had bildiriyorum@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @12.Adam @ozmoturk @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Ayol sıcaktandır oAaa kız sana söylemeyi unuttum. Salı günü bu herifi gördüm Bebek sahilde bir tane yatın içinde arkadaş grubuyla kahvaltı yapıyordu. Tek ünlü buydu diğerleri ünsüzdü bu da halinden pek memnun görünmüyordu.
Yoo gayet zayıftı, mide ameliyatı oldu zaar, hatta şaşırdım bu kadar zayıf olmasına.Ayol sıcaktandır ogöbekli insanlar sıcakta sıkılır sen anlamazsın cahil.@Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi
Ciddi ilişki aramadıkları için seni gönderebiliriz yanlarınaYoo gayet zayıftı, mide ameliyatı oldu zaar, hatta şaşırdım bu kadar zayıf olmasına.
Tatlım beni sal kapandı ilişki defteri benim için.Ciddi ilişki aramadıkları için seni gönderebiliriz yanlarına
çok iyi olmuş yaniTatlım beni sal kapandı ilişki defteri benim için.
Enişteni terk ettim...çok iyi olmuş yaniyakında kapanıp manastıra rahip olursun inş
Aman boşver bak @Angelica bile gökberk oğlanla bu akımı yapmaya gitmiş yani sen de daha iyilerini bulursunEnişteni terk ettim...
Ayrılmayı ben istedim zaten sıkıntı yok.Aman boşver bak @Angelica bile gökberk oğlanla bu akımı yapmaya gitmiş yani sen de daha iyilerini bulursun
AA neresi çirkin 😂
Kuzzz bakın @Emre Ozansoy fransızca bilmem ama bununla bir french kiss yaparım dediTipi. .ss
Bununla her şey yapılır ayol.
Kudurukluktan reflekslerin gelişmişBununla her şey yapılır ayol.
Ben bu ka prof değilim qız. .ssKudurukluktan reflekslerin gelişmiş
Yalan borcum mu var be. .ss
@Angelica oğlanları eve atmak için bahane yaratıyorYalan borcum mu var be. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?