Adı sanı ney?Benim diziye girmiş Halille kapışacakmış
Adı sanı ney?Benim diziye girmiş Halille kapışacakmış
Adı sanı ney?
Sağol ablam.Oyuncu nun adı Mustafa Zeren dizide karakteri ne henüz bilmiyorum
Adı sanı ney?
Geberin kuduruklarOyuncu nun adı Mustafa Zeren dizide karakteri ne henüz bilmiyorum
Bunlar geberdi haberin yok.Geberin kuduruklar
geberse cenazesine giderdik uydurmaBunlar geberdi haberin yok.
3 bölümde yayından kalktı ya hani.geberse cenazesine giderdik uydurma
bu Bülent halamın tek yüzüğü ile tatil köyündeki tüm parlakları satın aldığı gerçeğini değiştirmiyor3 bölümde yayından kalktı ya hani.
O zaman için almış olabilir şimdiye bak kim var yanında KİMSE.bu Bülent halamın tek yüzüğü ile tatil köyündeki tüm parlakları satın aldığı gerçeğini değiştirmiyor
ayol sanki nikahına mı alacak o yaştan sonra hevesini alır bırakır kadınO zaman için almış olabilir şimdiye bak kim var yanında KİMSE.
Napayım.ayol sanki nikahına mı alacak o yaştan sonra hevesini alır bırakır kadın
Aşkitonu kaldıramazmışsın yazıkBir kahve içilir benceama Selena yengemize ters yapmıṣ, uzun vadeli olmaz yani.
Kızzz diyorum ki madem manolya olgun istiyor @Bully i gönderelim ona , oğlanı da sana yaparızNanik sanaaaa.
Aşkitonu kaldıramazmışsın yazık
------
Kızzz diyorum ki madem manolya olgun istiyor @Bully i gönderelim ona , oğlanı da sana yaparız
Kız bu sünepe oğlana mı kaldım ben be.Aşkitonu kaldıramazmışsın yazık
------
Kızzz diyorum ki madem manolya olgun istiyor @Bully i gönderelim ona , oğlanı da sana yaparız
Kız bu sünepe oğlana mı kaldım ben be.
moralim çok bozukKaburgalarım yeterince kırık fazlası zarar
Kız bunda üzülecek ne var, kilo verirsin işte yemeyip.moralim çok bozukkakao fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmış abur cuburlardaki çikolata oranını düşüreceklermişen favori 5 parlağından 4 ü gay çıkan @Çiğdem rahmetsizi gibi yıkıldım@cookies @tekin @Dosi @Angelica @Zeyno @mrt-06 @Bully @RüzgarGülü @Royal Highness @MasacRE @The_Erinch
kızzz abur çubuklara şeker vbg. basacaklarKız bunda üzülecek ne var, kilo verirsin işte yemeyip.
Kaburgalarım yeterince kırık fazlası zarar
aaa kıza meryoşum bu muhammed al turki isimli herifle niye bu ka yakın takılıyor diyordum adam oğlancı çıktı, zararsızmışKız bunda üzülecek ne var, kilo verirsin işte yemeyip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?