Ben yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım datlum sen çatlaÇatlatıyoruz seni.
Ben yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım datlum sen çatlaÇatlatıyoruz seni.
Tatlım o fotoğraf karesinde sen yoksun.Ben yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım datlum sen çatla
Noldu kanal 7 erken final mi yapıyor yoksa😱
bu hangi diziymiş 145 bölümdür hala izlediğiniz dizi ? ben en fazla bir sezon dayanabiliyorum çok sevdiğim dizilereHayır 145 bölümdür aynı günlerda aynı saatlerde yayınlayan kanal cumartesi pazara alıyor diziyi
👁️ doktoru randevusu alTatlım o fotoğraf karesinde sen yoksun.
Göz kolay, sen git de ruh ve sinir hastalıklarından al senin durum daha vahim.👁️ doktoru randevusu al
benden laf çıkmaz arkadaşlar rahat olsunlar ispiyonculuğu oldum olası sevmemişimdir
bende zamanında bu soruları sormuştum da şirret süper modumuz beni duymamıştı bileNe mana 😱 hakaret yok ki ya da kışkırtma 😱
Manasını bildirimde yolladım. Hakaret vs falan demedim zatenNe mana 😱 hakaret yok ki ya da kışkırtma 😱
Şirret dedin diye ceza versem kimse itiraz etmez.benden laf çıkmaz arkadaşlar rahat olsunlar ispiyonculuğu oldum olası sevmemişimdir
------
bende zamanında bu soruları sormuştum da şirret süper modumuz beni duymamıştı bile
ban değildir heralde cezası daha küçük bir cezadır mesela tek ayak üstünde yarım saat şarkı söylemek gibi bişey olsunManasını bildirimde yolladım. Hakaret vs falan demedim zaten
------
Şirret dedin diye ceza versem kimse itiraz etmez.
Devamında cezanı keserim
benden laf çıkmaz arkadaşlar rahat olsunlar ispiyonculuğu oldum olası sevmemişimdir
------
bende zamanında bu soruları sormuştum da şirret süper modumuz beni duymamıştı bile
Forumda darbe vakti gelmiş ,yönetimin miadı dolmuşManasını bildirimde yolladım. Hakaret vs falan demedim zaten
------
Şirret dedin diye ceza versem kimse itiraz etmez.
Devamında cezanı keserim
Sıkıysa yap. Ben tek başıma yeterim. DeviremezsinForumda darbe vakti gelmiş ,yönetimin miadı dolmuş
evet bu sefer bende seni destekliyorumki asla senin kılına zarar veremezler sıkıysa desteklemeyeyim öyle bir konforum yok tabiSıkıysa yap. Ben tek başıma yeterim. Deviremezsin
Bunu söyleyen çok oldu şimdi hepsi emekli üye/Sıkıysa yap. Ben tek başıma yeterim. Deviremezsin
Benimle uğraşanda çok oldu ama onlarda forumdan yok oldularBunu söyleyen çok oldu şimdi hepsi emekli üye/
Banlatmak kolay iş , pes ettirip emekli yapmak zaman ve zeka isterBenimle uğraşanda çok oldu ama onlarda forumdan yok oldular
Ben yönetici olmadan önce benle uğraşanlardan bahsettimBanlatmak kolay iş , pes ettirip emekli yapmak zaman ve zeka ister
Sümbül Ağa o nerden çıktıForumda darbe vakti gelmiş ,yönetimin miadı dolmuş
Bu durumunu derin forumda konuşucaz , kararımızı bildiririz sana daBen yönetici olmadan önce benle uğraşanlardan bahsettim
Ben hem emekli yaptım. Hemde forumdan uzaklaşmalarına vesile oldum
Evet ilk geldiğimde 3.ay falan aday olmuştum yönetici seçiminde 3.oldum ,deneyimsiziz diye olamadık sonra hiç denemedim 12 yıldırSümbül Ağa o nerden çıktı
Emre hiç yöneticilkk yapmadı forumda bu konuyu çok ilginç buldum
Kendin istememissindir ama olmamana çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?