Hayatım en önemli kriterini karşılıyorlar gibi seninOnlar bile bakmaz sana haklısın.
Hayatım en önemli kriterini karşılıyorlar gibi seninOnlar bile bakmaz sana haklısın.
Maymun çiçeği is coming
Rüyanda öyle.Hayatım en önemli kriterini karşılıyorlar gibi seninçekikler zengin , zenciler de bazı yönlerden gelişmiş
Ay resmen her yeri sarmış bunlar ayol. Dün Yeniköy'deydim önceki gün Arnavutköy'deydim her yerde bunlar var. Belediyeler neden el atmıyor bunlara? Pislikten geçilmiyor ortalık.
toplayıp evine götür eğitirisinAy resmen her yeri sarmış bunlar ayol. Dün Yeniköy'deydim önceki gün Arnavutköy'deydim her yerde bunlar var. Belediyeler neden el atmıyor bunlara? Pislikten geçilmiyor ortalık.
Eğitilmişleri varken neden eğitmekle zaman kaybedeyim ki.toplayıp evine götür eğitirisin
Hayatım hep derim spor salonuna gidip kas yapan erkeklerin en az yarısı senin yolun yolcusu diyeEğitilmişleri varken neden eğitmekle zaman kaybedeyim ki.
Benim yolumda olsalar Mosque Crush bulurlardı.Hayatım hep derim spor salonuna gidip kas yapan erkeklerin en az yarısı senin yolun yolcusu diye
Kız Araplar bile yol ortasında yapiyi cami mi kaldıBenim yolumda olsalar Mosque Crush bulurlardı.
İrlandada aşısı var @MasacREMaymun çiçeği is coming
İsteyen buluyor.Kız Araplar bile yol ortasında yapiyi cami mi kaldı
Evet datlum bu arada senin kabuslar değişmişİsteyen buluyor.
Kına yak.Evet datlum bu arada senin kabuslar değişmiş
Hayatım sonunda sana uygun bir herif bulunduKına yak.
Senin gibi 1.10 olmaktansa halime bin şükür.Hayatım sonunda sana uygun bir herif bulundu2 metre 11 cm yani anca senin o kazık kadar boyuna
Hayatım bunun yanında bundan uzun durup reddedilicen senin derdin daha çok bence yazıkSenin gibi 1.10 olmaktansa halime bin şükür.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur sen anlamazsın.Hayatım bunun yanında bundan uzun durup reddedilicen senin derdin daha çok bence yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?