barış oğlan da sinirlenmiş gibi keşke cüce okan ıdövsewymiş
barış oğlan da sinirlenmiş gibi keşke cüce okan ıdövsewymiş
Cüce olarak seni dövebilir.barış oğlan da sinirlenmiş gibi keşke cüce okan ıdövsewymiş
@xemrexxx bir süre sana sarmayı bırakıp Bulişkona yönelirBulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
@Dosi @Angelica @12.Adam @Alemdar @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Ekli dosyayı görüntüle 128501
O bensiz yapamaz geberesice. .ss@xemrexxx bir süre sana sarmayı bırakıp Bulişkona yönelir
Senin yerin başka tabi, onada hak verO bensiz yapamaz geberesice. .ss
Bulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
@xemrexxx bir süre sana sarmayı bırakıp Bulişkona yönelir
O bensiz yapamaz geberesice. .ss
@xemrexxx , Ağzının tadını biliyorSenin yerin başka tabi, onada hak ver
Keşke başka olmasaydı.Senin yerin başka tabi, onada hak ver
Çağırma emreyi meraklansınBulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
Bulişkon kurban olsun sanaBulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
Aaa ne işi var ayol yalı davetlerinde o paçozun.Çağırma emreyi meraklansın
Ayyy mük oldu bu dönüş, keyfine bak hayatım kurtlarımızı dökelim bu gece.Bulişkon kurban olsun sanaMorale ihtiyacım var zaten harika olacak bu parti
Dimi dimş🤣🤣Aaa ne işi var ayol yalı davetlerinde o paçozun.
------
Ayyy mük oldu bu dönüş, keyfine bak hayatım kurtlarımızı dökelim bu gece.
@xemrexxx i çağırmadk diye gecenin sonu böyle olmaz umarm.
Ekli dosyayı görüntüle 128502
Beni çağırdığını için teşekürler. ŞerefeBulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
Hak kazandın partime gelmeye, kıymetini bil bunun, herkeslere nasip olmaz.Beni çağırdığını için teşekürler. Şerefe
Dökelim canımAaa ne işi var ayol yalı davetlerinde o paçozun.
------
Ayyy mük oldu bu dönüş, keyfine bak hayatım kurtlarımızı dökelim bu gece.
@xemrexxx i çağırmadk diye gecenin sonu böyle olmaz umarm.
Ekli dosyayı görüntüle 128502
Top bende hayatım sen rahat ol, entrikasını başına çevirmeyi bilirim ben.Dökelim canım@xemrexxx kıskancı kuyumuzu kazmak için entrikalar çevirecektir tetikte olmakta fayda var
Bulişkomun dönüşü şerefine party veriyorum, @xemrexxx e nispet olsun, şampanyalar patlasın.@Bully
Çağırma emreyi meraklansın
aaaaaa foruma erkek tanesi düşse serhat kuduruyor 😱 iyice zıvanadan çıktı neyse gürültü yapıyorlar diye partiyi polise şikayet edeyimBulişkon kurban olsun sanaMorale ihtiyacım var zaten harika olacak bu parti
@Bully abim olur kudurmaya devam edebilirsin. Polisi boşa arama telefonlarını kestirdim ben.aaaaaa foruma erkek tanesi düşse serhat kuduruyor 😱 iyice zıvanadan çıktı neyse gürültü yapıyorlar diye partiyi polise şikayet edeyim
@serhatt Al işte demiştin sonumuz karakol olmasaydı diye😕aaaaaa foruma erkek tanesi düşse serhat kuduruyor 😱 iyice zıvanadan çıktı neyse gürültü yapıyorlar diye partiyi polise şikayet edeyim
Bu musibet işin içindeyse karakolluk olmamamız mucize olurdu.@serhatt Al işte demiştin sonumuz karakol olmasaydı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?