Ne saçmalıyorsun yine.
Ne saçmalıyorsun yine.
Erkekler öptükleri. Kadını sevmezmiş de. Sen de en az 50 erkek tarafından öpüldüğün için sana uygun gibi geldi o lafNe saçmalıyorsun yine.
Ne alaka yaa. İnsanlar karılarını öpmüyor mu? Yine o hastalıklı beyninle saçma şeyler uyduruyorsun totondan.Erkekler öptükleri. Kadını sevmezmiş de. Sen de en az 50 erkek tarafından öpüldüğün için sana uygun gibi geldi o laf
Yıldız ablamdan daha iyi bilecek değilsin hadsizNe alaka yaa. İnsanlar karılarını öpmüyor mu? Yine o hastalıklı beyninle saçma şeyler uyduruyorsun totondan.
Ay neyse senin hayalindeki sahneyi yine başka bir avrat yaşıyor kudurNe alaka yaa. İnsanlar karılarını öpmüyor mu? Yine o hastalıklı beyninle saçma şeyler uyduruyorsun totondan.
Çalıştığım yerin yüzde 40 kazancıAy neyse senin hayalindeki sahneyi yine başka bir avrat yaşıyor kudur
Eriyecek bir şey bulamadım. Seviye bu kadar yerlerde mi yani? O zaman ben baya romantik birisiyim.Ay neyse senin hayalindeki sahneyi yine başka bir avrat yaşıyor kudur
Yok değilim de, düşüncemi belirtmek istedim. Buna düşmem yani ben.
Donumda sallarım hepinizi.Yıldız ablamdan daha iyi bilecek değilsin hadsiz
O senin için söylemiştir o koca totona uygun don bulunamadığı için.Sen don giymiyormuşsun @Yakamoz-Asi demişti
Aaaa sanane donumdanO senin için söylemiştir o koca totona uygun don bulunamadığı için.
Benimkinden sanane? Böyle kapak olursun.Aaaa sanane donumdan
Donumda sallarım diyip kendi donundan bahseden sensin beBenimkinden sanane? Böyle kapak olursun.
Ayol safoz sen don giymiyormuşsun diye benim donuma laf atan kimmmm??Donumda sallarım diyip kendi donundan bahseden sensin beben kendi donum hakkında konuşmadım
İlk sen girdin konuya ben ayak uydurdumAyol safoz sen don giymiyormuşsun diye benim donuma laf atan kimmmm??
Şimdi boşverdeİlk sen girdin konuya ben ayak uydurdum
%50 gitmeli bence
Ayağın kopa. .ssİlk sen girdin konuya ben ayak uydurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?