Maskeli Fedai
Favori Üye
Artık mutlu bir insan olmaya karar verdim ZeyzeyyyBu senmisin
Daima öyle olursun umarımArtık mutlu bir insan olmaya karar verdim Zeyzeyyy
Artık mutlu bir insan olmaya karar verdim Zeyzeyyy
Bu kararı almanda en önemli etken ne oldu?Nasıl karar verdin ?Daima öyle olursun umarım
Olması gereken buBu kararı almanda en önemli etken ne oldu?Nasıl karar verdin ?
Sen nasıl mutsuz olabiliyorsun?Nasıl mutlu olabiliyorsunuz len? Anlatsanıza biraz.
Aykut hocamı da mutluluk lobisine transfer etmişler anlaşılan.. Paramparçayız.. @DarkLegenDBu senmisin
Sorma, çok ilginç bir durum cidden. Darısı başınaAykut hocamı da mutluluk lobisine transfer etmişler anlaşılan.. Paramparçayız.. @DarkLegenD
Ooooo bu flaş transfer kütük mü, sabar mı ? @xdragxxAykut hocamı da mutluluk lobisine transfer etmişler anlaşılan.. Paramparçayız.. @DarkLegenD
@Maskeli Fedai , yi okuldan atmayla tehdit etmişlerdir.Yusuf Yusuf korkusuyla bitirmiştir.Sorma, çok ilginç bir durum cidden. Darısı başına
Aslında seninde mutlu olman gerekirdi en azından bir kıpırdama olmalıydı. Yıllardır bitmek bilmeyen okulunu bitirdin
Her şey bir mezuniyetle olsaydı ohoooooo..Sorma, çok ilginç bir durum cidden. Darısı başına
Aslında seninde mutlu olman gerekirdi en azından bir kıpırdama olmalıydı. Yıllardır bitmek bilmeyen okulunu bitirdin
Kıpırdama dedim ama o büyük bir yüktü. Kalktı. Şimdi askerlik ve iş siz erkeklerin en korkulu rüyasıHer şey bir mezuniyetle olsaydı ohoooooo..
@Maskeli Fedai , Üniversite de hangi bölümde okuyor?Kıpırdama dedim ama o büyük bir yüktü. Kalktı. Şimdi askerlik ve iş siz erkeklerin en korkulu rüyası
Hayat mutsuz olmak için çok kısa hocam sen de vazgeç bu mutsuzluk işindenAykut hocamı da mutluluk lobisine transfer etmişler anlaşılan.. Paramparçayız.. @DarkLegenD
TespitKıpırdama dedim ama o büyük bir yüktü. Kalktı. Şimdi askerlik ve iş siz erkeklerin en korkulu rüyası
@Dosi Aykut hocamın hesabından çok çabuk..Hayat mutsuz olmak için çok kısa hocam sen de vazgeç bu mutsuzluk işinden