Yabancı klip havasını sende alıyor musun?Günlerdir replay tuşuna basıyorum.Konusuna yazacaktım unuttum, hazır anasayfada bu konu üstteyken yazayım, harika bir şarkı olmuş. Klip de çok iyi.
Evet hem müzik, hem klip tam bir yabancı şarkı havasında.Yabancı klip havasını sende alıyor musun?![]()
Klip biraz Rihanna'nın work ,kalçalar bilhassaEvet hem müzik, hem klip tam bir yabancı şarkı havasında.Çok iyi.
![]()
Bu albümü bende zamanında çok severek dinliyorum. Özellikle Aşk Her Şeyi Affeder mi? her zaman klipsiz olarak Power Türk'te yayınlanıyordu. Ama gele gele sadece 4 Peynirli Pizza'ya glip geldi sadece.
Hepsi'nin çoğu cover şarkısının orijinalinden iyi olması...
Bu şarkının Hepsi versiyonu > Mor ve Ötesi versiyonu. Bu kadar da tarafsız biriyim @kerem
------
Orijinalinden iyi bir cover daha![]()
Evet çok eğlenceli ve dinlemesi keyifli bir albümdü. 4 Peynirli Pizza albümün en kötü şarkısıydı ve sadece ona klip geldi sanırım.Bu albümü bende zamanında çok severek dinliyorum. Özellikle Aşk Her Şeyi Affeder mi? her zaman klipsiz olarak Power Türk'te yayınlanıyordu. Ama gele gele sadece 4 Peynirli Pizza'ya glip geldi sadece.Gülçin ayrılmasaydı belki bir kaç şarkıya daha klip gelebilirdi ama albümdeki coverlar gerçekten çok başarılı.
![]()
4 albümleri var diye biliyorum. Gülçin'li 3.Evet çok eğlenceli ve dinlemesi keyifli bir albümdü. 4 Peynirli Pizza albümün en kötü şarkısıydı ve sadece ona klip geldi sanırım.
Hepsi'nin sadece 3 albümü olmasına rağmen çok cover şarkısı var aslında ve çoğu da orijinalinden iyi. Özellikle de 3 Kalp
------
Hayır, 3 albümleri var. Gülçin ayrıldıktan sonra grubun ismi değişti, Grup Hepsi oldu. Bu yüzden onu farklı bir grup olarak değerlendirmemiz gerek.4 albümleri var diye biliyorum. Gülçin'li 3.Aslında hep iyi şarkılar klipsiz bırakıldı, şu ara hazır birleşmişken klip öekip yayınlasalar hiç fena olmaz mesela.
Hpe Bana'ya da klip gelmişti, unutmuşuz.