Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
------

Son düzenleme:
Bu şarkının değişik bir aurası var, o yılları göremesem de dinlerken kendimi 2002'de gibi hissediyorum. :A

Hepsi'nin çoğu cover şarkısının orijinalinden iyi olması...
Bu şarkının Hepsi versiyonu > Mor ve Ötesi versiyonu. Bu kadar da tarafsız biriyim @kerem :A
------

Orijinalinden iyi bir cover daha :A

Son düzenleme:
Günlerdir replay tuşuna basıyorum. :A Konusuna yazacaktım unuttum, hazır anasayfada bu konu üstteyken yazayım, harika bir şarkı olmuş. Klip de çok iyi. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Hepsi'nin çoğu cover şarkısının orijinalinden iyi olması...
Bu şarkının Hepsi versiyonu > Mor ve Ötesi versiyonu. Bu kadar da tarafsız biriyim @kerem :A
------

Orijinalinden iyi bir cover daha :A
Bu albümü bende zamanında çok severek dinliyorum. Özellikle Aşk Her Şeyi Affeder mi? her zaman klipsiz olarak Power Türk'te yayınlanıyordu. Ama gele gele sadece 4 Peynirli Pizza'ya glip geldi sadece. :( Gülçin ayrılmasaydı belki bir kaç şarkıya daha klip gelebilirdi ama albümdeki coverlar gerçekten çok başarılı. :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Bu albümü bende zamanında çok severek dinliyorum. Özellikle Aşk Her Şeyi Affeder mi? her zaman klipsiz olarak Power Türk'te yayınlanıyordu. Ama gele gele sadece 4 Peynirli Pizza'ya glip geldi sadece. :( Gülçin ayrılmasaydı belki bir kaç şarkıya daha klip gelebilirdi ama albümdeki coverlar gerçekten çok başarılı. :A
Evet çok eğlenceli ve dinlemesi keyifli bir albümdü. 4 Peynirli Pizza albümün en kötü şarkısıydı ve sadece ona klip geldi sanırım. :A
Hepsi'nin sadece 3 albümü olmasına rağmen çok cover şarkısı var aslında ve çoğu da orijinalinden iyi. Özellikle de 3 Kalp :bhr:
------

• Harika
Reactions: kerem
Evet çok eğlenceli ve dinlemesi keyifli bir albümdü. 4 Peynirli Pizza albümün en kötü şarkısıydı ve sadece ona klip geldi sanırım. :A
Hepsi'nin sadece 3 albümü olmasına rağmen çok cover şarkısı var aslında ve çoğu da orijinalinden iyi. Özellikle de 3 Kalp :bhr:
------

4 albümleri var diye biliyorum. Gülçin'li 3. :A Aslında hep iyi şarkılar klipsiz bırakıldı, şu ara hazır birleşmişken klip öekip yayınlasalar hiç fena olmaz mesela. :A

Hpe Bana'ya da klip gelmişti, unutmuşuz. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
4 albümleri var diye biliyorum. Gülçin'li 3. :A Aslında hep iyi şarkılar klipsiz bırakıldı, şu ara hazır birleşmişken klip öekip yayınlasalar hiç fena olmaz mesela. :A

Hpe Bana'ya da klip gelmişti, unutmuşuz. :A
Hayır, 3 albümleri var. Gülçin ayrıldıktan sonra grubun ismi değişti, Grup Hepsi oldu. Bu yüzden onu farklı bir grup olarak değerlendirmemiz gerek. :A

• İlginç
Reactions: kerem