Dinledim ve hiç beğenmedim. Sözleri çok demode olmuş. Gülü Soldurmam’a neresini benzettin anlamadım.
Dinledim ve hiç beğenmedim. Sözleri çok demode olmuş. Gülü Soldurmam’a neresini benzettin anlamadım.
Güzel olduğu için beğenilmişDinledim ve hiç beğenmedim. Sözleri çok demode olmuş. Gülü Soldurmam’a neresini benzettin anlamadım.Çoğunluk beğenmiş sanırım izlenmesi çok iyi ve çıktığı günden beri trendlerin zirvesinde görüyorum.
Son dönemde çıkan en kötü şarkılardan biri bence.Güzel olduğu için beğenilmiş
Sardı beni
En sevdiğin hangisi?
Gördüm.
Gördüm.
Gördüm.
Büyük düşler gördüm.
------
En sevdiğin hangisi?
Çok iyi şarkı.
Bakıcaz Artık'ı ilk kez TR tatilinde bir alışveriş merkezinde duyup sevmiştim. Senelerdir hep dinliyorum ve aşırı modumu yükseltiyorÇok iyi şarkı.Ama Acele Etme ve Kırmızı gibi dönemine damga vurmuş 2 muhteşem şarkı varken Bakıcaz Artık'ın 2.favorin olmasına şaşırdım.
Bakıcaz Artık da güzel ama Acele Etme ve Kırmızı başka bir seviye bana göre. 2000'ler türkçe popun en iyi şarkılarından.Bakıcaz Artık'ı ilk kez TR tatilinde bir alışveriş merkezinde duyup sevmiştim. Senelerdir hep dinliyorum ve aşırı modumu yükseltiyorişe giderken az dinlemedim yoldasözlerinde bana çok anlamlı geliyor
O söz ettiğin şarkı zamanı Türkçe haraketli pop müziği pek dinlemezdim. Ondan dolayı yer edinmedi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?