Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@dreamy daha dinlemedin mi? kac gündür her gün bir kac doz aliyorum :A
Dinledim ve hiç beğenmedim. Sözleri çok demode olmuş. Gülü Soldurmam’a neresini benzettin anlamadım. :A Çoğunluk beğenmiş sanırım izlenmesi çok iyi ve çıktığı günden beri trendlerin zirvesinde görüyorum.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dinledim ve hiç beğenmedim. Sözleri çok demode olmuş. Gülü Soldurmam’a neresini benzettin anlamadım. :A Çoğunluk beğenmiş sanırım izlenmesi çok iyi ve çıktığı günden beri trendlerin zirvesinde görüyorum.
Güzel olduğu için beğenilmiş :A
Sardı beni :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Çok iyi şarkı. :bhr: Ama Acele Etme ve Kırmızı gibi dönemine damga vurmuş 2 muhteşem şarkı varken Bakıcaz Artık'ın 2.favorin olmasına şaşırdım. :A
Bakıcaz Artık'ı ilk kez TR tatilinde bir alışveriş merkezinde duyup sevmiştim. Senelerdir hep dinliyorum ve aşırı modumu yükseltiyor :A işe giderken az dinlemedim yolda :A sözlerinde bana çok anlamlı geliyor :A
O söz ettiğin şarkı zamanı Türkçe haraketli pop müziği pek dinlemezdim. Ondan dolayı yer edinmedi bende :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bakıcaz Artık'ı ilk kez TR tatilinde bir alışveriş merkezinde duyup sevmiştim. Senelerdir hep dinliyorum ve aşırı modumu yükseltiyor :A işe giderken az dinlemedim yolda :A sözlerinde bana çok anlamlı geliyor :A
O söz ettiğin şarkı zamanı Türkçe haraketli pop müziği pek dinlemezdim. Ondan dolayı yer edinmedi bende :A
Bakıcaz Artık da güzel ama Acele Etme ve Kırmızı başka bir seviye bana göre. 2000'ler türkçe popun en iyi şarkılarından. :A Söz ettiğim şarkı zamanı ben de 3 yaşındaydım zaten, sonradan dinledim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Lisede kızları sinir etmek için açıyorduk. Ne pis insanlarmışız....

------

Son düzenleme: