Abba aşırı popüler değil miydi ya, nasıl sonradan dinledin? İsveç'e ait Dünya çapında en ünlü değer sanırım.Severim ama ben ABBA'nın şarkılarını ilkin şu gruptan dinlemiştimküçükken onlar çok popülerdi. Sonradan ABBA'yı dinledim
Abba aşırı popüler değil miydi ya, nasıl sonradan dinledin? İsveç'e ait Dünya çapında en ünlü değer sanırım.Severim ama ben ABBA'nın şarkılarını ilkin şu gruptan dinlemiştimküçükken onlar çok popülerdi. Sonradan ABBA'yı dinledim
Küçükken diye not geçirdim demiAbba aşırı popüler değil miydi ya, nasıl sonradan dinledin? İsveç'e ait Dünya çapında en ünlü değer sanırım.
Evet ama sonuçta ana vatanı olduğu için orada efsaneleşmiş, çocukların bile bildiği bir gruptur diye düşündüm.Küçükken diye not geçirdim demi70li yılların şarkılarını ABBA yerine o ara baya popüler olan bu gruptan Mama Mia duymuş olması gayet normalzamanla öğrendimABBA zaten blr marka burada.
@Tolstoyevski bunu profilimde paylasmakla iyi etmedin, artik en az 10 kere dinleyebilirim
buradan @forumdah a da selamlar. Az yorumlamadik bu sarkiyi
suan 3. dinlemedeyim💃
seninde ayni ayarda sevdigini bilmiyordumEn sevdiğimiz ortak şarkılardan biri ve ben de senin sayende keşfetmiştim, aylar geçince tekrar dinlemek iyi geldi gerçekten hadi keyifli dinlemeler.
Ahahahaha
Ya hocam şu remixi her yerde aradım bulamadım
Benim bu şarkıyı ilk kez burda 👇 duymuş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?