Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Severim ama ben ABBA'nın şarkılarını ilkin şu gruptan dinlemiştim :A küçükken onlar çok popülerdi. Sonradan ABBA'yı dinledim :A

Abba aşırı popüler değil miydi ya, nasıl sonradan dinledin? İsveç'e ait Dünya çapında en ünlü değer sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Abba aşırı popüler değil miydi ya, nasıl sonradan dinledin? İsveç'e ait Dünya çapında en ünlü değer sanırım. :A
Küçükken diye not geçirdim demi :A 70li yılların şarkılarını ABBA yerine o ara baya popüler olan bu gruptan Mama Mia duymuş olmam gayet normal :A zamanla öğrendim :A ABBA zaten bir marka burada.

Küçükken diye not geçirdim demi :A 70li yılların şarkılarını ABBA yerine o ara baya popüler olan bu gruptan Mama Mia duymuş olması gayet normal :A zamanla öğrendim :A ABBA zaten blr marka burada.
Evet ama sonuçta ana vatanı olduğu için orada efsaneleşmiş, çocukların bile bildiği bir gruptur diye düşündüm. :A
Sadece İsveç'te değil Dünya genelinde de marka sayılabilir. Spotify'da 14 milyondan fazla aylık dinleyicisi var, 40 yıl önce dağılmış bir grup için çok çok iyi bir rakam. Amerikalı olsalardı daha da yüksek olurdu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Tolstoyevski bunu profilimde paylasmakla iyi etmedin, artik en az 10 kere dinleyebilirim :A
buradan @forumdah a da selamlar. Az yorumlamadik bu sarkiyi

suan 3. dinlemedeyim :A:A💃

En sevdiğimiz ortak şarkılardan biri ve ben de senin sayende keşfetmiştim, aylar geçince tekrar dinlemek iyi geldi gerçekten hadi keyifli dinlemeler. :bhr: :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En sevdiğimiz ortak şarkılardan biri ve ben de senin sayende keşfetmiştim, aylar geçince tekrar dinlemek iyi geldi gerçekten hadi keyifli dinlemeler. :bhr: :Z
seninde ayni ayarda sevdigini bilmiyordum :A tamam begenmistin de ama en sevdiklerin olarak olmasi sasirtti. :A

mod yükselten bir sarki. Galiba bundan dolayi fazla sevmistim. Kadr'in tarzi biraz farkli ama bu sarkida Hediye ayri bir hava katmis.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
------

Efsane ya, daha iyisi gelmez sanırım. 5 küsür dakikada insanı duygudan duyguya sokuyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam