Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diyeNe saçma bir takıntıymış, istisnalarla dolu resmen.
Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diyeNe saçma bir takıntıymış, istisnalarla dolu resmen.
Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diye
Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem.Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?
İyi, Almanca'nın ne kadar önemli bir dil olduğunu kavrayabilmişsindir en azından.Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem.Bir de çok yaygın kullanılan fiiller.
Ne konuda önemli.İyi, Alamanca'nın ne kadar önemli bir dil olduğunu kavrayabilmişsindir en azından.
6 tane ülkenin ana dili mesela.Ne konuda önemli.
Okuldaki eğitimden maalesef bir şey olmuyor. 4. sınıftan beri İngilizce görüyoruz. Ama hâlâ konuşacak kadar bilmiyorum. Almanca'da sınav vakti şunlara çalışın sınavda çıkacak diyor yapıyoruz. 9 da görüyorduk düzgün o eğitimle de bir şey öğrenilmedi.Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?
Ben bu parçayı çok yakın bir zaman paylaşmıştım.sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?