Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diyeNe saçma bir takıntıymış, istisnalarla dolu resmen.![]()
Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diyeNe saçma bir takıntıymış, istisnalarla dolu resmen.![]()
Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?Sesli güldüm ve haklısın kendim de demiştim saçma diye![]()
Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem.Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?![]()
İyi, Almanca'nın ne kadar önemli bir dil olduğunu kavrayabilmişsindir en azından.Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem.Bir de çok yaygın kullanılan fiiller.
![]()
Ne konuda önemli.İyi, Alamanca'nın ne kadar önemli bir dil olduğunu kavrayabilmişsindir en azından.![]()
6 tane ülkenin ana dili mesela.Ne konuda önemli.![]()
Okuldaki eğitimden maalesef bir şey olmuyor. 4. sınıftan beri İngilizce görüyoruz. Ama hâlâ konuşacak kadar bilmiyorum. Almanca'da sınav vakti şunlara çalışın sınavda çıkacak diyor yapıyoruz. 9 da görüyorduk düzgün o eğitimle de bir şey öğrenilmedi.Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi?![]()
Ben bu parçayı çok yakın bir zaman paylaşmıştım.sss