Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi? :A
Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem. :A Bir de çok yaygın kullanılan fiiller. :A

Lisede zorunluydu (onda da bir sene görmüştük) ama tanışma/okul araç gereçleri vs. hariç pek bir şeyin anlatıldığını söyleyemem. :A Bir de çok yaygın kullanılan fiiller. :A
İyi, Almanca'nın ne kadar önemli bir dil olduğunu kavrayabilmişsindir en azından. :A

Senin Almanca'ya özel bir takıntın var, onu da istisnalarına eklersen iyi olur. Ki Türkiye'de Almanca zorunlu değil miydi? :A
Okuldaki eğitimden maalesef bir şey olmuyor. 4. sınıftan beri İngilizce görüyoruz. Ama hâlâ konuşacak kadar bilmiyorum. Almanca'da sınav vakti şunlara çalışın sınavda çıkacak diyor yapıyoruz. 9 da görüyorduk düzgün o eğitimle de bir şey öğrenilmedi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and dreamy
Kulaklıkla dinlenince daha güzel gelmeye başladı şarkı. Arkadaki tınılar harika.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam