Foruma ilk geldiğim zamanlarda çıkmıştı hatırlıyorum, listeye falan alıyordum. Neyse ki o günleri atlattım.Niye ya 30 milyon izlenme. Güzel şarkı. Bilmen mantıklı
Fatih Bulut konusuna bak
Foruma ilk geldiğim zamanlarda çıkmıştı hatırlıyorum, listeye falan alıyordum. Neyse ki o günleri atlattım.Niye ya 30 milyon izlenme. Güzel şarkı. Bilmen mantıklı
Fatih Bulut konusuna bak
Nereye geldik böyle
aa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım
Ziyadesiyle ilginç şarkılar dinlemiş gece gece... Çok şaşırdım... Sanırım iyi değildi kendisi dün gece...aa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım
Gençler yoladışınıza yardım edin, dinlediği şarkılar hiç onluk değil 😱
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock (ps. kasıtlı olmadan alfabetik etiketlemişim)
Adam geçmişe özlem duyuyor anladığım kadarıylaaa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock (ps. kasıtlı olmadan alfabetik etiketlemişim)
aa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım
Ziyadesiyle ilginç şarkılar dinlemiş gece gece... Çok şaşırdım... Sanırım iyi değildi kendisi dün gece...
Yoldaşımızın SABAR seviyesindeki düşüş son sürat devam ediyor...Adam geçmişe özlem duyuyor anladığım kadarıylaServisteki kız reyizin psikolojisini bozmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?