Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niye ya 30 milyon izlenme. Güzel şarkı. Bilmen mantıklı :A
Fatih Bulut konusuna bak :A
Foruma ilk geldiğim zamanlarda çıkmıştı hatırlıyorum, listeye falan alıyordum. Neyse ki o günleri atlattım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ortaokul yıllarındaki o birkaç aylık kasvetli servis günlerini hatırlatan o şarkı... Serviste az kafam şişmemişti, zaten birkaç ay sonra isyan edip bırakmıştım yürüyerek gidip gelmeye başlayarak ilk anarşimi gerçekleştirmiştim sisteme karşı... hey gidi ergenlik günleri. O serviste bir alt sınıftan bir kız vardı adını hiç unutmam. Zaten adı kaderim gibi bir şey ama o kadar utangaç olmasaydım o dönem ah...

aa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım :Z

Gençler yoladışınıza yardım edin, dinlediği şarkılar hiç onluk değil 😱 :A
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock (ps. kasıtlı olmadan alfabetik etiketlemişim :A )
Ziyadesiyle ilginç şarkılar dinlemiş gece gece... Çok şaşırdım... Sanırım iyi değildi kendisi dün gece... :A

aa ben şok, İsmail YK kliplerine artık harikanı alırım :Z

Gençler yoladışınıza yardım edin, dinlediği şarkılar hiç onluk değil 😱 :A
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock (ps. kasıtlı olmadan alfabetik etiketlemişim :A )
Ziyadesiyle ilginç şarkılar dinlemiş gece gece... Çok şaşırdım... Sanırım iyi değildi kendisi dün gece... :A
Adam geçmişe özlem duyuyor anladığım kadarıyla :A Servisteki kız reyizin psikolojisini bozmuş.. :A
Yoldaşımızın SABAR seviyesindeki düşüş son sürat devam ediyor... :( @Sherlock