Bilindi ya ama daha fazla bilinmesi gerekirdi orası ayrı, Acı Veriyor'dan sonra en iyi slow single'ı bana göre.
Bence bilinmedi, zamanında Kral Tv Top 20’de 12’ye kadar yükselebilmişti anca.Bilindi ya ama daha fazla bilinmesi gerekirdi orası ayrı, Acı Veriyor'dan sonra en iyi slow single'ı bana göre.
Böyle gereksiz bilgileri neden aklında tutuyorsun?Bence bilinmedi, zamanında Kral Tv Top 20’de 12’ye kadar yükselebilmişti anca.
Kral Pop Top 20'de Hande'nin şarkıları hep 1 numara olurdu. Çöp, Unutulmuyor vs bile 1 olmuştu, Bir Bela nasıl 12'de kalmış? Gayet hit olmuş ve sevilen bir şarkıydı ya, değeri bilinmedi durumu yok bence anca daha fazla değer görmeyi hak ediyordu denilebilir.Bence bilinmedi, zamanında Kral Tv Top 20’de 12’ye kadar yükselebilmişti anca.
Evet, hatırlıyorum. İşte neredeyse hepsi bir numara olunca onun 12’de kalması şaşırtmıştı.Kral Pop Top 20'de Hande'nin şarkıları hep 1 numara olurdu. Çöp, Unutulmuyor vs bile 1 olmuştu, Bir Bela nasıl 12'de kalmış? Gayet hit olmuş ve sevilen bir şarkıydı ya, değeri bilinmedi durumu yok bence anca daha fazla değer görmeyi hak ediyordu denilebilir.
Gerçi o listenin Billboard gibi bir algoritması yoktu ya, kafalarına göre yapıyorlardı. Şarkılar peak noktalarında değil adım adım sürekli yükselerek 3-4 ay sonra falan 1 numara oluyordu.
Emin ol ben de şaşırıyorum.Böyle gereksiz bilgileri neden aklında tutuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?