Şok! TNS İle SBT Birleşiyor!

ya ne saçmalıyorsunuz... daha ortak ölçüm başlamadı ki.. bir de cumartesi stv günü gibi bir şey... yazın başında da bir defa küçük kıyamet cumartesi yayınlanmıştı, yine 10. gibi bir şey olmuştu...

trt ve stv'nin yüksek çıkma sebebi cihazların nispeten daha muhafazakar ailelerde olması... tns de ise urum tam tersi... bu durumda hangisinin gerçek reytng olduğu tartışmalı... çünkü tns muhafazakar çevreyi hiç kaale almıyor... agb zamanı da böyleydi... mesela benim çevremden herkes kollamayı izlerdi ama reytingleri kötü gelirdi... sonradan anladım ki reyting cihazları benim çevrem profilinde olan evlere pek konulmuyor...

Bu birleşme nası bir bişleşme denekler birleşmez sanmıyorum böyle bişey olcağını çoğu kanal buna itiraz eder kabul etmez

Deneklerin birleşeceğine dair bir şey yazmıyor. Ortak olmuşlar ve yurtdışında birlikte çalışacaklar herhalde. Benim haberden anladığım bu. :)

ya ne saçmalıyorsunuz... daha ortak ölçüm başlamadı ki.. bir de cumartesi stv günü gibi bir şey... yazın başında da bir defa küçük kıyamet cumartesi yayınlanmıştı, yine 10. gibi bir şey olmuştu...

trt ve stv'nin yüksek çıkma sebebi cihazların nispeten daha muhafazakar ailelerde olması... tns de ise urum tam tersi... bu durumda hangisinin gerçek reytng olduğu tartışmalı... çünkü tns muhafazakar çevreyi hiç kaale almıyor... agb zamanı da böyleydi... mesela benim çevremden herkes kollamayı izlerdi ama reytingleri kötü gelirdi... sonradan anladım ki reyting cihazları benim çevrem profilinde olan evlere pek konulmuyor...
tns ve sbt arasında muhafazkarlık bagı tam tersi huzur sokagı mesela tns de daha yüksek çıkıyordu.. tns de ramazanda nihat hatipoglunun çok gün birinciliği var.. kısacası iki denek gurubunu muhafazakar diyerek ayıramak pek mümkün değil..

iki denek gurubundaki fark kırsal ve şehirli değılımında.. sbt de sadece trt stv yüksek çıkmıyor fox'ta yüksek çıkıyor. buda bu üç kanalın kırsalda daha fazla izlenemesi. fox tgrt'den genele kırsal izleyici var. bu yüzden total oranları yüksek sbt de de yüksek çıkıyor.

zaten en büyük fark iki gurup arasında intikamda gözleniyor. intikam içerik olarak ab'ye hitap ediyor kırsal nufusa dair hiç bir öğe yok tamamen amerikan dizisini bire bir koplyalamış hali içeriye hiç bir türk kültürüne dair bişey katılmamış bu yüzden intikam sbt de izlenmiyor.

TRT dizileri aslinda TNS`dede iyi gidiyor seksenler zengin kiz fakir oglan zirveye yaklasiyor kendi gununde veya 5-6 reyting ala biliyor beni boyle sev ozerlikle sosyal medyada iyi son haftalar reytingdede artiyor gecen hafta A\B`dede 2. oldu sanirsam..gecen sezon aylik reytinlerdede A\b`dede 4. kanal oluyordu..ama hala bi cok kisi en cok izlenen kanallar arasinda ismini cekmek istemiyor..simdi sbt gelince artacak elbet ama zaten yani tns`dede kotu deildi demek istedim(b)

tns ve sbt arasında muhafazkarlık bagı tam tersi huzur sokagı mesela tns de daha yüksek çıkıyordu.. tns de ramazanda nihat hatipoglunun çok gün birinciliği var.. kısacası iki denek gurubunu muhafazakar diyerek ayıramak pek mümkün değil..

iki denek gurubundaki fark kırsal ve şehirli değılımında.. sbt de sadece trt stv yüksek çıkmıyor fox'ta yüksek çıkıyor. buda bu üç kanalın kırsalda daha fazla izlenemesi. fox tgrt'den genele kırsal izleyici var. bu yüzden total oranları yüksek sbt de de yüksek çıkıyor.

zaten en büyük fark iki gurup arasında intikamda gözleniyor. intikam içerik olarak ab'ye hitap ediyor kırsal nufusa dair hiç bir öğe yok tamamen amerikan dizisini bire bir koplyalamış hali içeriye hiç bir türk kültürüne dair bişey katılmamış bu yüzden intikam sbt de izlenmiyor.

güzel açıklamışsın. benim demek istediğim de buna benzerdi... yani denek gruplarının profili ile ilgili bir mesele... yok şişiriyorlarmış falan diye bir şey yok... dediğin gibi kırsal kesimde trt izleme alışkanlığı var...

kendimi stv savunucusu gibi hissettim ama devam edeyim. kim bu ülkede stv'nin çok izlenmediğini iddia edebilir... gündüzleri kadınlar sürekli bu kanaldaki tv filmlerini sır kapısı gibi şeyleri izliyor... yani total grubunda en çok izlenen kanallardan biri olduğunu düşünüyorum...

TRT ve STV olayından illa işi hükümete vurmaya çalışmış bazıları.
İki şirketin de eksiklikleri var -SBT'de daha fazla eksik tabiiki- ama ikisi de birbirinin eksiklerini tamamlayarak daha iyi hale gelir.. Ayrıca haberde tam netlik yok Türkiye'de ölçüm yapacaklarıyla ilgili. Belki yurtdışı...

Gördüğüm en saçma hamle olur.

SBT resmen taraflı bunu kimse görmüyor mu?

Seksenler SBT'de 10, TNS'de 5, Zengin Kız Fakir Oğlan SBT'de özetiyle ilk ikiyi kapatıp 10 alıyor, TNS'de 5. Bu sistemle birleşilir mi?

••• Tapatalk Mesaj •••

TRT ve STV olayından illa işi hükümete vurmaya çalışmış bazıları.
İki şirketin de eksiklikleri var -SBT'de daha fazla eksik tabiiki- ama ikisi de birbirinin eksiklerini tamamlayarak daha iyi hale gelir.. Ayrıca haberde tam netlik yok Türkiye'de ölçüm yapacaklarıyla ilgili. Belki yurtdışı...
Hükümetle ne alaka bende aynı yorumu yaptım yapmamın sebebi herkesçe malum 2 kanalda SBT'de yüksek çıkıyor.

iyice çorbaya döndü bu reyting işi. zaten artık eskisi gibi hiç zevk almıyorum reytinglerden.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919