Şok! TNS İle SBT Birleşiyor!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
adavaidavai.com_wp_content_uploads_2011_11_TNS_logo_RGB_TM.jpg

Geçen senelerde olaylı şekilde AGB'nin reyting sistemi fes edilmiş yerine TNS gelmişti.TNS'nin geliş sürecinde de SBT reyting ölçüm hizmeti ile geçici olarak (resmi olmasada) yayınlarin izlenirliği ölçülüyordu.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre TNS ile SBT bundan böyle birlikte çalişacaklar.Ali Eyüupoğlu ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in Denizli'de aralarinda geçen sohbeti bugunkü yazısına aktardi.

Sohbet sırasında TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in konuşması;

“SBT, iki ay kadar önce TNS ile yapacakları işbirliği konusunda izin istedi, biz de verdik.
SBT, anlık reyting verebiliyordu, ama TNS’nin böyle bir hizmeti yoktu. İki şirket birlikte çalışma kararı aldı. TNS, anlık reyting hizmetini SBT’den alıp, abonelerine verecek. Bildiğim kadarıyla SBT 2.684, TNS de 3.000 civarında hanede reyting ölçümü yapıyor. Yakında günlük reyting raporlarını da iki datayı birleştirip yayınlamaya başlayacaklar. TNS, bundan böyle yurt dışında gireceği reyting ihalelerinde de SBT’yi ortak alacak. Böylece televizyon dünyasında ilk kez bir Türk şirketi yurtdışında reyting ölçümü yapacak.”

asi0.twimg.com_profile_images_2462955274_iw7c3c9kiw0wxrvoxzmb.jpeg

Ekli dosyalar

• adavaidavai.com_wp_content_uploads_2011_11_TNS_logo_RGB_TM.jpg
    adavaidavai.com_wp_content_uploads_2011_11_TNS_logo_RGB_TM.jpg
    18.2 KB · Hit: 452
  • asi0.twimg.com_profile_images_2462955274_iw7c3c9kiw0wxrvoxzmb.jpeg
    asi0.twimg.com_profile_images_2462955274_iw7c3c9kiw0wxrvoxzmb.jpeg
    14.5 KB · Hit: 434
sbt şirketinin cihazları çoğunlukla muhafazakar evlerde, tns şirketininki de tam tersi diye düşünüyordum. böyle bir ortaklık güzel bir karma oluşturabilir... bence ikisinin ortaalaması gibi bir sonuç oluşacak ve bilimsel çalışmalarda nihai sonuç genellikle birden fazla çalışmanın ortalaması şeklinde belirlendii çin daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır...
velhasıl çok başarılı bir şey olur...

Benim bu haberden anladigim kadariyla eger bu birlesme olursa artik anlik reytingler bize ulasamayacak. Dogru mu algiliyorum?

yani bundan böyle tns sbt sonuçları diye ayrım olmayacak mı bir mi olacak aslında ben de uzun zamandır böyle bişey istiyodum yani sadece bi şirket ölçsün anlıklarda her 15 dakkada bir değil de 1 saatte yayınlansın böylesi bence daha iyi olur :)

kanal d batti bu yil . 2012-2013 sezon projeler hepsi AGP ye goreydi bu sezon hepsi tns ye gore yani batti.
TRT1 yukselir cunku yapimlari sbt deneklere gore .
star ayni reytingi alir.
Atv yukselir

Eğer ertesi gün çıkacak olan reyting karnesinde 2 şirketin ortalaması alınacaksa ve yine 15 dk'lıklara ulaşabileceksek güzel bir proje olmuş. Hemde denek sayılari 3 binden 5 bin+'ya hatta 6 bine yakın bir sayı olacak.İyi mi kötü anlamadım😕

star iyi bi yükseliş yapacak desenize acun'un programları sbtde yüksek,maç'lar desen onlarda,MY'da öyle,medcezir'de :D

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun diyelim. Bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya? :)

Cok guzel bir haber bu, insallah artik dizilerin gerçek sonuclari ortaya cikar :)

Neeeyy?? Olamaz hayal kırıklığı...

Trt ve Stv Tns ile düşen reytinglerini toparlamak için ne yaptı ne etti yine Sbt'yi devreye soktu...

Baştakilerin adaleti yok yancı kanallarının neden adaleti olsun ki...

iki gündür zaten tns de stv cosmuştu. bende ne oldu diyordum. küçük kıyametin tekrarı dün 2.5 civarindalar reyting almıştı ))

zaten tns de ölçümler tam oturmamisti her hafta bir sürpriz yapıyordu. simdi daha kötü olacaktır. Gerçek sonuçları tam bilemeyecegiz

olan berene olacak gibi ))) sbt ile tns arasındaki en büyük fark intikamda gozleniyordu. artikin beren diye biri tv dünyasında olmayabilir. beren hayranlarına şimdiden geçmiş olsun:D

iki gündür zaten tns de stv cosmuştu. bende ne oldu diyordum. küçük kıyametin tekrarı dün 2.5 civarindalar reyting almıştı ))

zaten tns de ölçümler tam oturmamisti her hafta bir sürpriz yapıyordu. simdi daha kötü olacaktır. Gerçek sonuçları tam bilemeyecegiz

olan berene olacak gibi ))) sbt ile tns arasındaki en büyük fark intikamda gozleniyordu. artikin beren diye biri tv dünyasında olmayabilir. beren hayranlarına şimdiden geçmiş olsun:D
orda dur işte aga bilip bilmeden konuşma küçük kıyamet cumartesi 19 da oynadı 20 ye kadar herkes şefkat tepeyi bekliyodu ondan öyle aldı reyting konusuna da yazdım zaten şefkat tepe bu hafta sanıyodu millet son anda ertelendi zaten 20.00-20.15 ilk anlığı da şt nin yükseti sonra tekrar olduğu görülünce düştü hemen yani öyle bişey yok

ben bu işten bişey anlamadım vadi tns-sbt aynı sayılır bişey farketmez ama bu iş sizin sandığınız gibi değil birleşme falan değil yani

orda dur işte aga bilip bilmeden konuşma küçük kıyamet cumartesi 19 da oynadı 20 ye kadar herkes şefkat tepeyi bekliyodu ondan öyle aldı reyting konusuna da yazdım zaten şefkat tepe bu hafta sanıyodu millet son anda ertelendi zaten 20.00-20.15 ilk anlığı da şt nin yükseti sonra tekrar olduğu görülünce düştü hemen yani öyle bişey yok

ben bu işten bişey anlamadım vadi tns-sbt aynı sayılır bişey farketmez ama bu iş sizin sandığınız gibi değil birleşme falan değil yani
vallahi ben ş.t nin cumartesi yayınlanacağına dair hiç birşey görmedim. hadi diyelim senin gibi bekleyenler oldu ))) peki bu reytingi neyle açıklayacaksın

1
13UVEY ANNENIN OYUNLARI (TV FILMI)SAMANYOLU TV18:52:0619:53:522,219,9222,29

bu filmide de mi millet şefkat tepe sanıp izledi..,, cumartesi stvde garip bir yükseliş vardı tek küçük kıyametle kalsa iyiydi tüm yapılan birden fırladılar.

tns de maalesef tam oturmadı eğer bu birleşme olursa iyice işler karışacak. ben buna reklamcıların ve diğer kanalların izin vereceğini sanmıyorum. bu yanlıştan dönülecektir

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919