Bencede...Ümit Karan varsa izlenir aga. Kadro iyi gibi bu sefer. Topaloglu gibi biri gelmesin bu sefer de kimler gelirse gelsin. Genc takim olsun biraz ya.
Hepsi güzel ve yakışıklı olsun... :utan2:
Bencede...Ümit Karan varsa izlenir aga. Kadro iyi gibi bu sefer. Topaloglu gibi biri gelmesin bu sefer de kimler gelirse gelsin. Genc takim olsun biraz ya.
Ümit Karan varsa izlenir aga. Kadro iyi gibi bu sefer. Topaloglu gibi biri gelmesin bu sefer de kimler gelirse gelsin. Genc takim olsun biraz ya.
Bencede...![]()
Hepsi güzel ve yakışıklı olsun... :utan2:
Çağatay Ulusoy gelmesin. Onun beyaz teninin yanmasını istemem. (Bu arada hiçbir şey belli değil. Sadece soruşturuyorlar. Yanlış anlaşılmada olabilir. 30 tane ünlüden bahsediyorlar çünkü.daghan kraldır çağatay da gelsin diycem ama göz altına alınmıs sanırım gelemez uyusturucudan narkotik almıs içeri
güzeli yakışıklıyı ne yapacan yarışmalar çekişmeli olsun yeter![]()
Çağatay Ulusoy gelmesin. Onun beyaz teninin yanmasını istemem. (Bu arada hiçbir şey belli değil. Sadece soruşturuyorlar. Yanlış anlaşılmada olabilir. 30 tane ünlüden bahsediyorlar çünkü.)
Ama 2012'nin Best Model 1.'si Berk Atan olabilir. :utan2:
Çağatay Ulusoy gelmesin. Onun beyaz teninin yanmasını istemem. (Bu arada hiçbir şey belli değil. Sadece soruşturuyorlar. Yanlış anlaşılmada olabilir. 30 tane ünlüden bahsediyorlar çünkü.)
Ama 2012'nin Best Model 1.'si Berk Atan olabilir. :utan2:
Gözümüz gönlümüz açılır.![]()
Hic sevmiyorum zaten o Cagatay'i. Gelmesin Survivor'a. O gelirse hic izlemem valla.
Yapmamıştır Çağatay ya. Eminim bundan ama yapmışsa da eğer cezasını çeksin.eğer yapmıssa çeksin çezasını çağatay kim sokaktan bir çocuk yapsa ceza çağatay yapsa para cezası adaletsizlik tarkanda öle çıktı
Bunu hiç sevmiyorum. Çok antipatik. Ağzı da bir az değil baya bi yamuk.![]()
Gerçekler ağır ve acıdır.Kavga etme potansiyeli yüksek biri ama insanin agzi yüzüne laf atmak biraz agir geldi bana.
Gerçekler ağır ve acıdır.Kavga etme potansiyeli yüksek biri ama insanin agzi yüzüne laf atmak biraz agir geldi bana.
Gerçekler ağır ve acıdır.
Allah öyle yaratmış, yapacak bir şey yok.
- - - Ekleme - - -
Gerçekler ağır ve acıdır.
Allah öyle yaratmış, yapacak bir şey yok.
dağhan kadar sempatik biri çok az bulunur gerçekler acıdır ama kavak yellerinin erkekleri arasında en iyisi daghan dır
Sesli güldüm ya.Bunu hiç sevmiyorum. Çok antipatik. Ağzı da bir az değil baya bi yamuk.![]()
kimsenin ağzıyla yüzüyle dalga geçmeyelim Allah ın takdiri