Şok ! 20 Dakika Dizisinin Fragmanındaki 2.Hatayı Buldum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günler aylar yıllar sonraki starla bu ilk buluşmamı o lanet mayalar bile engel olamaz...

Karakter öyledir belki. Hem hata olsaydı beyazsoy çoktan bulurdu

berkann bilem dogruyu anlamış vhp sen hala diretiyon
)))))

faturayı bile yatıramayan adam karısını hapisten nasıl kurtaracak...içine polat alemdar mı kaçacak acaba.....bu dizi gerçekten merak uyandırdı bende...

hayatın içinde olabilecek bir durum .. aceleyle ters giyinirsin elbiseyi, insanların başına yangın ve benzeri olay gelsin donla veya donsuz bile kapıya koşup yardım istersin bu hayatın bir gerçeği panik haliyle insanlar elbiseyi tersmi düz mü giydi o durumu inceleyecek zaman bulamaz .. içine polat kaçsaydı bu adam gidip suriyede kutup ayısı arardı kendisine ama öyle yapmamış sadece karısını kurtarmaya çalışan normal bir insan psikolojisi ve telaşı içinde ????

Çamarişiri ters giymek halk kültüründe nazara karşi koruyormuş...Bilmem artık bazılari iç çamişirida deniyor...Hem bi arada (yıla göre değişir) çamaşiri ters giymek ve kırışık gömlek modaydı...O sahne'nin dizide hangi yılda geçtiğine bağlı...90'larin sonu 2000'lerin başlariysa hata değil...

çamaşır derken don falanmı yoksa üst giysilermi
))

çamaşır derken don falanmı yoksa üst giysilermi
))
şimdi zamanda atlamalar olcaği için bu adamın anasıda kesin pinpirilikli hurafeci bi kadındır...Anası üstündeki kazaği bile ters giydirmiştir..Genelde iç çamişiri ters giyiliyormuş...Ama bi aralar ters giyme modası vardi oda olabilir..

dediğin olabilir ama benim tahminim panik ve telaşın verdiği bir unutkanlık çünkü aynı durumu bende yaşadım eve bir kedi almıştım annem terlik fırlatınca kedi ve terlikle birlikte kapıda buldum kendimi
)

sonra farkına vardımki içimizdeki tek giyinik kediymiş ??
)

Birazdan 2 film izlicem birisi bunun filmi karakteri ona göre daha bi kafamda oturur... şuan türk kültürü üzerinden ve "zamanında buda vardı" adı altında sallıyorum desem yeri

Birazdan 2 film izlicem birisi bunun filmi karakteri ona göre daha bi kafamda oturur... şuan türk kültürü üzerinden ve "zamanında buda vardı" adı altında sallıyorum desem yeri

zamanında neler varmış neler kızamık hastalığı geliyormuş herkes kızamıktan sapır sapır dökülüyormuş ama su vermiyorlarmış hastalara su kötü gelir diye... hstaların zaten yüksek ateşi ve su kaybı var çoğu susuzluktan kırılmış
)

eski geleneklerde herşey iyi değilmiş yani hele sağlık taki hurafeler insan hayatını katledecek cinsten
)

dedem anlatıyor sigaraya babası alıştırmış zayıf çocuk güçlü kuvvetli olsun diye sigara vermişlerki kan ve can gelsin
)

5. fragman ne zaman çıkıcak arkadaşlar,bilen var mı ?

Evet diziyi izledik ve bunun bir hata olmadğnı anlamış olduk, ilgi ve alaka içn teşkkurler