BesaleT
Süper Emekli
Modası öyledir belki![]()
belkide kaşınıyordur ters giymiştir![]()
berkann bilem dogruyu anlamış vhp sen hala diretiyon)))))
faturayı bile yatıramayan adam karısını hapisten nasıl kurtaracak...içine polat alemdar mı kaçacak acaba.....bu dizi gerçekten merak uyandırdı bende...
Çamarişiri ters giymek halk kültüründe nazara karşi koruyormuş...Bilmem artık bazılari iç çamişirida deniyor...Hem bi arada (yıla göre değişir) çamaşiri ters giymek ve kırışık gömlek modaydı...O sahne'nin dizide hangi yılda geçtiğine bağlı...90'larin sonu 2000'lerin başlariysa hata değil...
şimdi zamanda atlamalar olcaği için bu adamın anasıda kesin pinpirilikli hurafeci bi kadındır...Anası üstündeki kazaği bile ters giydirmiştir..Genelde iç çamişiri ters giyiliyormuş...Ama bi aralar ters giyme modası vardi oda olabilir..çamaşır derken don falanmı yoksa üst giysilermi))
şimdi zamanda atlamalar olcaği için bu adamın anasıda kesin pinpirilikli hurafeci bi kadındır...Anası üstündeki kazaği bile ters giydirmiştir..Genelde iç çamişiri ters giyiliyormuş...Ama bi aralar ters giyme modası vardi oda olabilir..
dediğin olabilir ama benim tahminim panik ve telaşın verdiği bir unutkanlık çünkü aynı durumu bende yaşadım eve bir kedi almıştım annem terlik fırlatınca kedi ve terlikle birlikte kapıda buldum kendimi)
sonra farkına vardımki içimizdeki tek giyinik kediymiş ??)
Birazdan 2 film izlicem birisi bunun filmi karakteri ona göre daha bi kafamda oturur... şuan türk kültürü üzerinden ve "zamanında buda vardı" adı altında sallıyorum desem yeri![]()
Sigara kapızlağada iyi geliyormuş![]()
Bilemedim nasıl ama dr. House'lar öyle diyormuşsanırım onun başka bri tekniği var)
geriden içmek lazımki iyi gelsin başka türlü etkili olmaz)
5. fragman ne zaman çıkıcak arkadaşlar,bilen var mı ?