daha nasıl zarar etsin yahuu ilk yüze gıremeyen program kar eder mi)))))
1040 kişiyle bizim mahallede bile ölçülmez gerçeklikle alakası olmayan reytingler salla gitsin![]()
daha nasıl zarar etsin yahuu ilk yüze gıremeyen program kar eder mi)))))
eder tabi aldıgı reklamlari görmedigin için bilmiyorsun tabi
ntv ntvspor kanal7 bunlarda sbt reytinglerde altlardalar ama reklam gelirleri yayın gelirlerinin den çok daha fazla oldugu için kar üstüne kara giriyolar beyazsoy bende seni reyting anlar sanirdim megersem daha iç tüzügü çözememissin![]()
İç yapım olduğu için zarar etmesi çok zor... Program ne kadar kötü gitsede kanallar iç yapımlarını kolay kolay bitirmez... Kanalların iç yapımları prestijini gösterir
ilk 100 e giremiyen dış yapım diziler dahi zarar etmiyor... Bu programlar mı zarar edecekSenin reklam gelirlerinden haberin yok galiba
![]()
çok reklam alması kâr ettiği anlamına gelmez. reklam fiyatını dusurursunuz ucuz reklamlar size gelir. atv gece 12 dakika bal reklamı yapıyor))))))
tns gelince 4 büyük kanal iyi alir
diger kanallar nallari diker benden söylemesi buraya yaziyorum
tns gelince 4 büyük kanal iyi alir
diger kanallar nallari diker benden söylemesi buraya yaziyorum
star çarşamba hariç nal toplar fox geçebilir totalde
beyazsoy sen anlamadın galba bak bir kez daha söylüyorum eğer melek bitirilmesi gerekseydi çoktan bitirirdi kimse zarar edecegi seyi yayinlamaz
doktor belese dis çekmez futbolcu belese top oynamaz maden işcisi beleşe çalısmaz ttnet görevliler belese hizmet vermez kar ettiği kesin diyorum![]()
görecegiz emre sonuçlari foxtv ab grubunda çok kötü son iki haftadir focus film birseyler yapti ab ilk 10a girer oldu diger günler ab grubunda hiçbisiy yok foxta
startv fox çok izlendigi kesin aylık oranlama yapılsabeni affet sonra total ve ab yükselise geçen startv görünce
showtv iç yapımlarinda %100 gerileme tespit ettim bugün ne giysem 12 share alirdi 6 share düstü showtv iç yapımlari çöküse geçti
atv ve fox sabah ve öğle kuşağını prime time yansıtsa zirvede olurlarstarda sadece muh.yüzyıl onun dışında pirime time da düzgün program yok sabah ve öğleyi saymıyorum bile
ab grubunda startv aylık sıralamada %1000000 foxu geçmistir
totalde fox geçmistir adım gibi eminim hergün görüyoruz reytingleri 😉
foxtv izlendigi yok sadece focus film dizileri üst siralarda ve özetleri onun disinda
araf zamanı dinle sevgili falan faso fiso çıktı
sbt nin son 20 günü son çırpınışları star tabiki ciddiye alır ilk defa muhteşem sayesinde liderlik gördü
star ın ciddiye alması bişey değiştirmez sbt trt nin kurduğu taraflı bir şirket..
yer gök aşk-lale devri varunutma beni muh.yüzyıl hariç diğer dizlerinden üst sırada yer alıyor starın sonuçta total fox ab star ama starın daha çpok para harcadığı ve karşılığnı alamadığı belli![]()
Melegi yayından kaldirirsa karizma cizilir. okadar sasa ile mekegın vreklamını yaptılar ki geri adım atamıyorlar)))( gor bak seneye melek varmı
))))