Şok Şok !!! Startv Sbt yi ciddiye alıyormuş

agb de kırsal kesim hiç yoktu sbt de biraz fazla yer verildi kırsal kesime inş.denegeler tns de mantıklı sonuçlar çıkar:D

1040 kişiyle bizim mahallede bile ölçülmez gerçeklikle alakası olmayan reytingler salla gitsin :D

daha nasıl zarar etsin yahuu ilk yüze gıremeyen program kar eder mi :))))))

eder tabi aldıgı reklamlari görmedigin için bilmiyorsun tabi

ntv kanal7 bunlarda sbt reytinglerde altlardalar ama reklam gelirleri yayın gelirlerinin den çok daha fazla oldugu için kar üstüne kara giriyolar beyazsoy bende seni reyting anlar sanirdim megersem daha iç tüzügü çözememissin :)

Son düzenleme:
1040 kişiyle bizim mahallede bile ölçülmez gerçeklikle alakası olmayan reytingler salla gitsin :D

Tns ağustosta 3500 kişiye ulaşacak o zaman daha az yanılma payına ulaşacak. ama bin kiside fena sonuç vermez . Sbt ve agb den daha iyidir. agb zaten 800 kişiyle olcuyormus :))))

tns gelince 4 büyük kanal iyi alir

diger kanallar nallari diker benden söylemesi buraya yaziyorum

daha nasıl zarar etsin yahuu ilk yüze gıremeyen program kar eder mi :))))))

İç yapım olduğu için zarar etmesi çok zor... Program ne kadar kötü gitsede kanallar iç yapımlarını kolay kolay bitirmez... Kanalların iç yapımları prestijini gösterir :)

ilk 100 e giremiyen dış yapım diziler dahi zarar etmiyor... Bu programlar mı zarar edecek :) Senin reklam gelirlerinden haberin yok galiba :)

eder tabi aldıgı reklamlari görmedigin için bilmiyorsun tabi

ntv ntvspor kanal7 bunlarda sbt reytinglerde altlardalar ama reklam gelirleri yayın gelirlerinin den çok daha fazla oldugu için kar üstüne kara giriyolar beyazsoy bende seni reyting anlar sanirdim megersem daha iç tüzügü çözememissin :)

çok reklam alması kâr ettiği anlamına gelmez. reklam fiyatını dusurursunuz ucuz reklamlar size gelir. atv gece 12 dakika bal reklamı yapıyor :)))))))

İç yapım olduğu için zarar etmesi çok zor... Program ne kadar kötü gitsede kanallar iç yapımlarını kolay kolay bitirmez... Kanalların iç yapımları prestijini gösterir :)

ilk 100 e giremiyen dış yapım diziler dahi zarar etmiyor... Bu programlar mı zarar edecek :) Senin reklam gelirlerinden haberin yok galiba :)

Her programın reklam fiyatı farklı ilk yüze gırmezsen pahalı reklam alanazsın iç yapımda olsa zarar edersin. melekte 10 tane ekran yüzüne para verıyon melek pahalı bir yapım

çok reklam alması kâr ettiği anlamına gelmez. reklam fiyatını dusurursunuz ucuz reklamlar size gelir. atv gece 12 dakika bal reklamı yapıyor :)))))))

beyazsoy sen anlamadın galba bak bir kez daha söylüyorum eğer melek bitirilmesi gerekseydi çoktan bitirirdi kimse zarar edecegi seyi yayinlamaz

doktor belese dis çekmez futbolcu belese top oynamaz maden işcisi beleşe çalısmaz ttnet görevliler belese hizmet vermez kar ettiği kesin diyorum :)

tns gelince 4 büyük kanal iyi alir

diger kanallar nallari diker benden söylemesi buraya yaziyorum

Zaten Tns ilk başta büyük kanalları ölçeçek ufak kanallari göz ardı edecek. agustosta anca küçük kanalları ölçer duruma geçecek

star çarşamba hariç nal toplar fox geçebilir totalde

görecegiz emre sonuçlari foxtv ab grubunda çok kötü son iki haftadir focus film birseyler yapti ab ilk 10a girer oldu diger günler ab grubunda hiçbisiy yok foxta

startv fox çok izlendigi kesin aylık oranlama yapılsa :) beni affet sonra total ve ab yükselise geçen startv görünce

showtv iç yapımlarinda %100 gerileme tespit ettim bugün ne giysem 12 share alirdi 6 share düstü showtv iç yapımlari çöküse geçti

beyazsoy sen anlamadın galba bak bir kez daha söylüyorum eğer melek bitirilmesi gerekseydi çoktan bitirirdi kimse zarar edecegi seyi yayinlamaz

doktor belese dis çekmez futbolcu belese top oynamaz maden işcisi beleşe çalısmaz ttnet görevliler belese hizmet vermez kar ettiği kesin diyorum :)

Melegi yayından kaldirirsa karizma cizilir. okadar sasa ile mekegın vreklamını yaptılar ki geri adım atamıyorlar :))))( gor bak seneye melek varmı :)))))

Şok yazısını görünce önemli bir şey sandım. Sbt zaten dikkate alınıyor mecburen. Yoksa reklam paraları falan nasıl ayarlanacak ki. Reklam verenler öylesine mi reklam verecek kanallara.

görecegiz emre sonuçlari foxtv ab grubunda çok kötü son iki haftadir focus film birseyler yapti ab ilk 10a girer oldu diger günler ab grubunda hiçbisiy yok foxta

startv fox çok izlendigi kesin aylık oranlama yapılsa :) beni affet sonra total ve ab yükselise geçen startv görünce

showtv iç yapımlarinda %100 gerileme tespit ettim bugün ne giysem 12 share alirdi 6 share düstü showtv iç yapımlari çöküse geçti

atv ve fox sabah ve öğle kuşağını prime time yansıtsa zirvede olurlar:D starda sadece muh.yüzyıl onun dışında pirime time da düzgün program yok sabah ve öğleyi saymıyorum bile

atv ve fox sabah ve öğle kuşağını prime time yansıtsa zirvede olurlar:D starda sadece muh.yüzyıl onun dışında pirime time da düzgün program yok sabah ve öğleyi saymıyorum bile

ab grubunda startv aylık sıralamada %1000000 foxu geçmistir

totalde fox geçmistir adım gibi eminim hergün görüyoruz reytingleri 😉

foxtv izlendigi yok sadece focus film dizileri üst siralarda ve özetleri onun disinda

araf zamanı dinle sevgili falan faso fiso çıktı

sbt nin son 20 günü son çırpınışları star tabiki ciddiye alır ilk defa muhteşem sayesinde liderlik gördü:)

star ın ciddiye alması bişey değiştirmez sbt trt nin kurduğu taraflı bir şirket..

ab grubunda startv aylık sıralamada %1000000 foxu geçmistir

totalde fox geçmistir adım gibi eminim hergün görüyoruz reytingleri 😉

foxtv izlendigi yok sadece focus film dizileri üst siralarda ve özetleri onun disinda

araf zamanı dinle sevgili falan faso fiso çıktı

yer gök aşk-lale devri var :D unutma beni muh.yüzyıl hariç diğer dizlerinden üst sırada yer alıyor starın sonuçta total fox ab star ama starın daha çpok para harcadığı ve karşılığnı alamadığı belli

sbt nin son 20 günü son çırpınışları star tabiki ciddiye alır ilk defa muhteşem sayesinde liderlik gördü:)

star ın ciddiye alması bişey değiştirmez sbt trt nin kurduğu taraflı bir şirket..

aynen startv cok izlenilen bir kanal

sbt trt ve stv ucusa geçti ama stv agb de ilk 100e zor giriodu sbt ciddiye aliyolar çünkü ciddi alincak tek sirketti oda gitti

artık resmi sirketin reytinglerini görecegiz sbt neymis yalan dolan diyecegiz belkide koyu kırmızı dizi çok izleniyor ama bilemeyiz

yer gök aşk-lale devri var
biggrin.gif
unutma beni muh.yüzyıl hariç diğer dizlerinden üst sırada yer alıyor starın sonuçta total fox ab star ama starın daha çpok para harcadığı ve karşılığnı alamadığı belli

star bosa almadi beni affeti duruma el attilar ilk 10a girio bazen 12 ye beni affet çok izlendigi kesin

ama aylık ab grubunda startv çok izlendigi kesin tektek gün gün share sharesine hesaplariz
biggrin.gif
ama totalde fox geçmistir bu ay

Son düzenleme:
Melegi yayından kaldirirsa karizma cizilir. okadar sasa ile mekegın vreklamını yaptılar ki geri adım atamıyorlar :))))( gor bak seneye melek varmı :)))))

dediğim gibi iç yapımlar kanalın prestijini gösterir... Sezon ortasında bitmesi çoğu zaman söz konusu bile olmaz... Sezon bitince performansı değerlendirilir... Devam edip etmeyeceğine karar verilir...