Şok Şok !!! Startv Sbt yi ciddiye alıyormuş

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Özgü Namal'ın 13. Bölümde yayından kaldırılacak olan dizisi 'Koyu Kırmızı'nın devam etmesiiçin para almadan oynamayı teklif etmesi magazin gündeminde yer buldu.

Ancak şirketin Patronu Erol Avcı, kafa karıştıran bir açıklamaya imza attı:

TMC Filmin açıklamasında, dizinin reyting almadığı belirtildi ancak oyuncuların izleyiciden gelen yoğun ilgi nedeniyle parasız devam etmek istedikleri öne sürüldü.

İşte o açıklama

"1 Mayıs'a kadar reyting ölçübüSBT tarafından gerçekleştiriliyor. Koyu Kırmızı bu ölçümleme sisteminde beklenen reytingi almaması nedeniyle yayıncının ve yapımcının ortak kararı ile 13. bölümde sona erecektir.
Bitirme kararı alınmasından sonra başta Ozan Güven ve Özgü Namal olmak üzere tüm oyuncu ekibi izleyiciden gelen sezon sonuna kadar dizinin devam etmesi yönünde yoğun baskı nedeniyle "Şayet bitirilme nedeni ekonomik ise sezon sonuna kadar bölüm ücretlerini almamaya hazır olduklarını bildirdiler. Hiç bir oyuncumuz dizimiz sürsün endişesiyle gelmediler. Tüm oyuncu arkadaşlarım kariyerlerinde iyi bir yerdedir ve böyle dertleri yoktur. Ben de kendilerine maalesef planlama dizinin sonlanması üzerinde yapılması nedeniyle yayıncının kararını değiştirmesinin mümkün olmadığını ve 13. bölümde bitireceğimizi ilettim.!

Moderatörün son düzenlenenleri:
tns ye güvenim sıfır 1040 kişi bir okul kadar bile yok :d kafalarına göre takılıyolar işte sonrada şunu geçtik bunu geçtik derler Allah akıl fikir versin

ıyıde madem Sbt yi star ciddiye alıyor. zaman melek ve üstünü niye yayında tuttuyor :))))) star tv kendince bahane üretmiş ışte. starda ne olduğunu anlayan yok :)))))))) bi kanalla kalite getırcez diye akasya durağının yolayacaklar ardında affet beniyi transfer edecekler :))))) ne diyelim Allah akıl mantık versin

AGB ve SBT'de de 2500 civarı kişi var :)

TNS zamanla arttıracak fakat başlangıç 1000 kişi civarı...

Ben reyting ölçümleri ile pek ilgilenmediğimden dolayı bilmiyorum ama bu reytinleri çok fazla takıyorlar. Söylediğin duruma göre çok saçma bir olay değilmidir bu? Sonuçta 74-75milyonluk bir ülkede 2500 kişiye göre para vs. işleri yürüyor:)

ıyıde madem Sbt yi star ciddiye alıyor. zaman melek ve üstünü niye yayında tuttuyor :))))) star tv kendince bahane üretmiş ışte. starda ne olduğunu anlayan yok :)))))))) bi kanalla kalite getırcez diye akasya durağının yolayacaklar ardında affet beniyi transfer edecekler :))))) ne diyelim Allah akıl mantık versin
onlar star tv'nin iç yapımı... Zarar etmedikçe kolay kolay bitirmezler :)

AGB ve SBT'de de 2500 civarı kişi var :)

TNS zamanla arttıracak fakat başlangıç 1000 kişi civarı...

tns ağustosta 3500 kişiye ulasacakmıs . ağustosta diğer ufak kanallarida ölçer duruma gelecekmis. cengiz semercıoglu açıkladı.

Ben reyting ölçümleri ile pek ilgilenmediğimden dolayı bilmiyorum ama bu reytinleri çok fazla takıyorlar. Söylediğin duruma göre çok saçma bir olay değilmidir bu? Sonuçta 74-75milyonluk bir ülkede 2500 kişiye göre para vs. işleri yürüyor:)
Bu işler böyle oluyor. Temsili bir kesim belirleniyor Türkiye'yi temsil edecek şekilde ve ona göre belirleniyor reytingler. Hep aynı örneği veriyorum ama seçim anketleri gibi düşünebilirsin bunu. Seçim anketlerinde de 1000 kişiyle falan çalışılır ama hemen hemen gerçeğin aynısı sonuçlar çıkar :)

onlar star tv'nin iç yapımı... Zarar etmedikçe kolay kolay bitirmezler :)

sponsorlu melege 10 dakka baktım reklam dolu melek %100000 kar etmiyorsa bende bisi bilmiyorum

facebook sayfasinda dün gördüm 60 kiseye 100 tl hediye çeki dagitmislar gerisini siz düsünün para basio star :D

Bu işler böyle oluyor. Temsili bir kesim belirleniyor Türkiye'yi temsil edecek şekilde ve ona göre belirleniyor reytingler. Hep aynı örneği veriyorum ama seçim anketleri gibi düşünebilirsin bunu. Seçim anketlerinde de 1000 kişiyle falan çalışılır ama hemen hemen gerçeğin aynısı sonuçlar çıkar :)

Şaibeye çok müsait durumlar diye düşünebiliriz ozaman?

Ben bilmeyerek devam edeyim ozaman, karışık işlere benziyor:)