Şok Şok "Muhteşem Yüzyıl" öksüz kaldı

Tanımıyordum. İlk defa gördüm hatta. Ama ismini duymuştum. Allah rahmet eylesin.

Meral Okay'ın cenazesi yarın Bebek Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm okuldan gelip bilgisayerı açtım ve haberi duydum şok oldum gerçekten Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin... bende üzüldüm... Valla onu ve senaryolarını özleyeceğiz..

kaliteli bir sanatçıydı değerli bir insandı.. erken yaşta hayatını yitirmesi çok üzücü oldu ..

yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Sanırım rahmet dilemek manasiz

Meral Okay'ın vasiyeti yerine
gelmeyecek

GAZETECİLER.COM - Kansere yenik
düşen ünlü senarist Meral Okay, yarın
Bebek Camii"nde kılınacak cenaze
namazının ardından Zincirlikuyu'da
toprağa verilecek.
Aslında ünlü senaristin arzusu böyle
değildi.
Verdiği bir röportajda vasiyet niteliğinde
nasıl gömülmek istediğini aktarmıştı.
Ünlü senarist yakılarak küllerinin suya
atılmasını hayal etmişti.
Söyleşi de aynen şunları aktarmıştı;
-Aykırı yanlarınız var, öldüğünüzde
yakılmak istemeniz gibi mesela...
Meral Okay : E çünkü suya karışmak
istiyorum da ondan.
-Suyu o kadar çok seviyorsunuz?
Meral Okay: Çok. Yani küllerimi üç
parti halinde nereye savuracaklarını
da yakınlarımdan bir iki kişi biliyor.
Bir kısmı şu koya, bir kısmı da şuraya
gibi...
-Vasiyet gibi bir şey mi?
Meral Okay : Evet.. Üstelik yasal
olarak hakkınız da var Türkiye'de
fakat o yasa kullandırılmıyor.
1946'da çıkmış bu yasa. İstediğinde
yakılma hakkın var. Ankara'da fırını
bile var.

O zaman hiçbir dizi yayınlanmasın, yas ilan edilsin herkes evinde yas tutsun. Saçma bir düşünce. Asıl dizi yayınlanırsa herkes Meral Okay'ı düşünecek. Ölen kişinin eserini yayınlamamak mı saygı yoksa o eseri devam ettirmek mi?

dediklerine katılıyorum lordly... eğlence proğramları hariç bu tarz dizilerde ara vermek saçma olur .. kaldıki meral okay filmde oynayan karakterlerden biride değil.....ve bu bir dizi sinemada değilki bir hafta geç yayınlayasın dizi normal süresinde devam etmeli...

bence çarşamba bütün kanallar dizileri çeksin güzel.bir saygı durusu olur.. sonuçta meray okay bütün kanallara çok önemli işler yaptı. star show atv kanal d

tam aksine dizi yayınlanmazsa herkes aa ne oldu niye yayınlanmadı diye dusunecek ..

kesinlikle katılıyorum meral okay bu diziye emek vermiş biri ve en azından saygılı olup bu hafta yayınlanmamalı

Şok geçirdim resmen. Allah rahmet eylesin. Çok severdim kendisini