Şok Şok Behzat Ç. İki Hafta Üstüste Yok

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Behzat Ç.nin aralık ayının son haftası 28 aralık ile ocak ayının ilk haftası 4 Ocakta yayınınlanmayacak olmasının ortaya çıkması, dizinin erken Final mi yapıyor sorusunu gündeme getirdi.

Son düzenleme:
star diziyi kaldıracak işte bahane arıyor yok yılbaşı falan filan. dizi ızlenmıyor ne starın sayfasinda nede ekranda doğal olarak reklam almiyor kanal ne yapsin yani :)))))))))

Neden olduğu o kadar belli ki anlamamanıza çok şaşırdım . O haftalarda Eyvah Düşüyorum da yayınlanmaz çünkü 20 Dakika'nın ilk iki bölümünün tekrarları yayınlanacaktır.Star'da Dila Hanım ve Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlayarak dizinin seyirci kazanmasını sağlayacaktır

Neden olduğu o kadar belli ki anlamamanıza çok şaşırdım . O haftalarda Eyvah Düşüyorum da yayınlanmaz çünkü 20 Dakika'nın ilk iki bölümünün tekrarları yayınlanacaktır.Star'da Dila Hanım ve Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlayarak dizinin seyirci kazanmasını sağlayacaktır

güzel bahane :)))))) ha ha ha

dizi tekrarı için bir dizinin yayınlanmaması komik olmuş. starın boş günü mu yok dizi tekrarı yayınlamak için pazartesi acun sonrası var hafta sonu haber öncesi. hafta içi melek sonrası .. madem diziyi izlemek istiyorlar my yi yayınlamasınlar ozaman :)))))))

sevinçten bu konuyu açanlar, kınada yakmışmıdır acaba bir taraflarına :))

Star Tv bu dizinin arkasinda durmayabilir artik bu saatten sonra..