Şok İddia! Ezgi Mola 'Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılıyor mu?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,623
Puanı
1,061
images (16).jpeg

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda ayrılık mı yaşanacak?

Geçen sezonun çok izlenen dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın orman yangınları için #HelpTurkey paylaşımı yapması dikkat çekmiş, bu durumun TRT yönetiminde huzursuzluk yarattığı söylenmişti. Medyatava'nın haberine göre, oyuncunun yeni sezonda kadroda yer almayacağı iddia ediliyordu.

Ancak Mola'nın menajerlik şirketi ID İletişim, bu iddiayı yalanlayarak oyuncunun 'Erşan Kuneri'den sonra direkt Masumlar Apartmanı çekimlerine başlayacağını açıkladı. (K: Birsen A.)

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: cookies
İyi ki diziyi izlemeye başlamamışım, sırf kendilerine uymayan paylaşımlar yaptı diye son zamanların en efsane karakterlerinden birini diziden çıkarmak veya yerine yenisini getirmek saçmalık olur.

Ki Ezgi Mola bu karakterle kendini bir kez daha kanıtladı, bundan iyi neler neler gelir. :A

En Favori Dizi Final'de TRT'nin ekmeğine yağ sürmediğim için sevindim. :A Haberin doğru olduğunu sanmıyorum çünkü televizyonculuk işi yapan hiç kimse göz göre göre iyi giden diziyi zora sokmaya cesaret edemez. Ha gerçek olursa Kırmızı Oda'ya bekleriz Gülben de geldi nasılsa. :A

Haberin gerçek olmadığı 100 km öteden belli. Bir gazete parçası ünlülerin resimlerini paylaştı diye tüm siteler Ezgi Mola ayrılıyor haberini ortaya attı. Bizim forumda da dizinin antisi @Aserat fırsatı kaçırmamış. :A

Haberin gerçek olmadığı 100 km öteden belli. Bir gazete parçası ünlülerin resimlerini paylaştı diye tüm siteler Ezgi Mola ayrılıyor haberini ortaya attı. Bizim forumda da dizinin antisi @Aserat fırsatı kaçırmamış. :A
Anti değilim sadece forumdaki aşırı abartılı sevgiyi dengelemeye çalışıyorum. :A

Ezgiyi çıkarıyolarsa Teşkilat kadrosunun tamamını da çıkarmalılar hepsi help dedi 😱

Kimin neyi sevdiğine de karışmaya başladın demek. :A Kimse Kırmızı Oda'yı izlemiyor diye amma kudurdun. :A
Kim izlemiyormuş @Cervantes aşkom var mesela. :A Ayrıca kimin neyi sevdiğine karışmam ama dünyada başka dizi yokmuş gibi davranılması da sıktı. :A

böyle olursa hem kanal hem dizi hem de omg kendi ayağına sıkar.

Eeee o da giderse bu dizi nasıl devam edecek aylar önce de gideceği haberleri yayılmıştı ama yalan haber çıktı ihtimal vermiyorum ama her şey olabilir zamanında TRT Mühürlü Gülleri bile toplumun örfnve adetlerine aykırı ahlakını bozuyor diye kaldırmış buna hiç şaşırmam:)

• Güldürdün
Reactions: Zeyno