'Şirinler' TV'de İlk Kez Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşimle gitmiştim güzel filmdi. :) Kanal D'den güzel bir hamle daha geldi Çarşamba için. Ben Zeytin Tepesi'ni bekliyordum bu hafta aslında.. Büyük ihtimal öbür hafta yayınlanır. :)
Ziraat Kupası maçlarının bitmesini bekliyodur bence kanal d:D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar pek beğenilmeyen bir film olsa da iyi gider bu da. :)

zaman seçimi yanlışmış newyorku işe karıştırmayacaklardı ?

masallarda insanlar doğayla başbaşa sessiz sakin yerler arar newyork gibi istanbulun 10 katı karışık bir yerde şirinlerin işi ne?:)

ben kanal d logolu 3 yıldızlı formamı giyip milli maç izler gibi izlicem aga kaçakı sonra netten izlerim kanal d'mmm e ihanet edemem :kiki:

Tamamdır aga tişörtler hazır da ben sana kanal d logolu bayrak da gönderecem sallarız izlerken.:A Adresini özlden atarsın bayrağı kargoyla yollarım. :):)

ben kanal d logolu 3 yıldızlı formamı giyip milli maç izler gibi izlicem aga kaçakı sonra netten izlerim kanal d'mmm e ihanet edemem :kiki:
Yarın Şirinler yok Küçük Ağa var aga onu izlesene. :Z Kaçak'ı netten izlersin dediğin gibi. :kiki:

Tamamdır aga tişörtler hazır da ben sana kanal d logolu bayrak da gönderecem sallarız izlerken.:A Adresini özlden atarsın bayrağı kargoyla yollarım. :):)
tmm aga yalnız kanal d logolu bardak yok bende çayları nasıl içecez :d

Yarın Şirinler yok Küçük Ağa var aga onu izlesene. :Z Kaçak'ı netten izlersin dediğin gibi. :kiki:
Hahaha :F

Küçük Ağa'yı izlerken Star logolu karton koymayı unutma sağ köşeye. :) Gerçi ben hiç çıkarmıyorum artık TV ile bütünleşti karton. :F Her seferinde zor oluyor. Usta çağırdım TV'nin direkt içine yeriteceğim logoyu. :F:F:F:F

°°°mobil mesaj°°°

Hahaha :F

Küçük Ağa'yı izlerken Star logolu karton koymayı unutma sağ köşeye. :) Gerçi ben hiç çıkarmıyorum artık TV ile bütünleşti karton. :F Her seferinde zor oluyor. Usta çağırdım TV'nin direkt içine yeriteceğim logoyu. :F:F:F:F

°°°mobil mesaj°°°
Hahaha harika çözüm. :F :F Star'ımda izleyemediğim dizileri ben de öyle hallederim. :F Vicdan azabı çekmemiş olurum böylelikle. :F Star logosu olmadan bir dizi izlemek ölüm çünkü. :F

Hahaha harika çözüm. :F :F Star'ımda izleyemediğim dizileri ben de öyle hallederim. :F Vicdan azabı çekmemiş olurum böylelikle. :F Star logosu olmadan bir dizi izlemek ölüm çünkü. :F
Şipariş verdim Star logosu şeklinde cipsler ile izleyeceğim diziyi. :F @Forumdash Siz de sipariş verirseniz yaparlar. Star logolu kesimli cipsler, Star bardağımda meyve suyu, Star şeklinde sehpaya, Starlı terliklerimi uzatıp Star logolu TV'mi izleyeceğim. O sırada telefonumun melodisi olan Star Star Ooooo Star'ı sessize alacağım ki beni kimse rahatsız etmesin. :Z

Aynen şimdiden sabırsızlandım. :gangnam::gangnam::Z:Z

Aga bu arada İrfan Şahin aradı şimdi yorumlarımızı görmüş bizi Kanal d'nin fahri yöneticileri yapmış. :F
oh be işte bu en büyük hayalim buydu sonunda kanal d'mmme faydalı bir kanal d evladı olacam :F:F