Bizsiz de yapamıyorsun ama.Çirkin insanlar konusunda haklı ben de @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Özgür @kerem ile falan görüşmüyorum @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan
Bizsiz de yapamıyorsun ama.Çirkin insanlar konusunda haklı ben de @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Özgür @kerem ile falan görüşmüyorum @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan
Hem yer cücesi @xemrexxxSen kendine bak, hem çirkinsin hem şişman.
Bence mantıksız önemli olan iç güzellik dış güzellik değil @xBUGRAx
En iyisi valla, çirkin insanlarla muhatap olunmamalı İstersen benle olabilirsinÇirkin insanlar konusunda haklı ben de @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Özgür @kerem ile falan görüşmüyorum @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan
Ben kendi e ticaret sitesiyle ilgili ne yapıcam KOBİ’lerin belirlediği fiyattan kaynaklı satamıyorum @xBUGRAxEsra Erol’a çıkan birinden mantık beklememek lazım.
Çok şükür karınla yani benle görüşüyosunÇirkin insanlar konusunda haklı ben de @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Özgür @kerem ile falan görüşmüyorum @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan