Senin gibi aile kültürü almamış demekkiAnne babadan kaynaklanıyor sanırım bu kızın anne babasında asıl sıkıntı
Senin gibi aile kültürü almamış demekkiAnne babadan kaynaklanıyor sanırım bu kızın anne babasında asıl sıkıntı
bu kızın yaptıklarının 3 de 1 ni yapsam babamın napacağını hiç yazmıyayım burayaSenin gibi aile kültürü almamış demekki.A
Bu Şeyma da tam ergen ya
Enazından ünlü olursun işte ne varbu kızın yaptıklarının 3 de 1 ni yapsam babamın napacağını hiç yazmıyayım buraya
Az önce @EFE UYSAL a diyordum eleştirmek adına yazılan bir mesaj sonuna kadar doğru benim yaslarımda bir kız 50 yasına dayanan çocuklu evli adamdan para için yatıcak çocuk yapacak sonrada o çocukla reklam yapacak birde kendisi üzülüyormus insanların haline yani bazen erkeklerin kızlar hakkındakı yorumlarına hak vermemek elde değil böyleleri haklı çıakrtıyorBu Şeyma da tam ergen yaMesajın ciddiye alınacak bir tarafı yok, çekemeyenin biri huzursuz etmek istemiş işte
Instagram'da her dakika Acun'la, çocuğuyla mutluluk pozlarını paylaşıyor, sen paylaşımı bu kadar abartırsan, insanların gözüne sokarsan, günün birinde böyle bir mesaj da atarlar sana
Kudurtmuşlar Acun fanlarını işte onlarda biliyor tabi yakışıklının elden gittiğiniAz önce @EFE UYSAL a diyordum eleştirmek adına yazılan bir mesaj sonuna kadar doğru benim yaslarımda bir kız 50 yasına dayanan çocuklu evli adamdan para için yatıcak çocuk yapacak sonrada o çocukla reklam yapacak birde kendisi üzülüyormus insanların haline yani bazen erkeklerin kızlar hakkındakı yorumlarına hak vermemek elde değil böyleleri haklı çıakrtıyor
Dediklerinden sonra efsane repliği hatırladım aga [emoji4] 'Binecem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı babam çok zengin benim, çuvalla para verir yine alır.'Hayır Acunla ben evleneceğim ve hepinizi kuma olarak alacağım
Şu Şeyma kadar ergen ruhlu bir insan var mıdır acaba.
Babası kadar adamla evli çocuklu nikahsız çocuk yapacak onunda reklamını yapacak sonra insanları görünce üzülüyormus ne günlere kaldıkŞu Şeyma kadar ergen ruhlu bir insan var mıdır acaba.
İnstagram'da çok karşıma çıkıyor artık para mı veriyor ne sürekli bunun resimleri filan.Babası kadar adamla evli çocuklu nikahsız çocuk yapacak onunda reklamını yapacak sonra insanları görünce üzülüyormus ne günlere kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?