Şevket Çoruh 'Arka Sokaklar'dan Ayrıldı! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,493
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi 'Arka Sokaklar'da flaş ayrılık!

Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı dizide flaş bir ayrılık yaşandı.

16 sezon boyunca Mesut Güneri karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı bir açıklama ile diziden ayrıldığını duyurdu.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de!

bir nevi final yapmış gibi oldu dizi yolu açık olsun

İlk defa Arka Sokaklar'ın reytinglerini merak ediyorum dizide Rıza Mesut Hüsnü karakterleri gitmediği sürece sıkıntı yaşayacağını düşünmüyordum.

Birsen Altuntaş'ın haberinden:

Sonradan geri dönerse şaşırmam. (Birsen'in yazdığına göre yorumum)

Reactions: ömer karataş
Ohaa büyük darbe diziye. Bu sezon son olur bu ayrılıktan sonra. AB'de yokları oynuyordu zaten.

Reactions: ömer karataş
Demirtaslardan biriydi dizide, ama yani 16 sezon dile kolay. Bir zahmet ayrilsin, hatta bitirsinler de diziyi.

Hayret ettim doğrusu. Yıllardır garanti para için oyuncu imajına ciddi zarar verdi, bu saatten sonra başka dizilerde görsek bile inandırıcılığı olmaz hiç hem kendisi için, hem de bu dizide 16 yıldır yer alan diğerleri için. O yüzden siz tek karakter oyuncusu olarak devam edin kariyerinize...